Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat Philips necunoscut

ionroata

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionroata

4

• hpavictor

2

• franzm

2

• feri.visky

1

Top autori în acest subiect

Ce se conecteaza la cablul negru (în partea dreapta în prima poza)?

Nu stiu. Asa l-am achizitionat pentru un proiect personal in ideea de a folosi carcasa. Cablul din stinga e alimentare 220V, in momentul alimentarii se aprinde becul din spatele vu-metrelor. Nu l-am lasat alimentat prea mult deoarece nu stiu ce face si nu as vrea sa stric ceva prin el.
Link spre comentariu

Pare un receptor radio ce se folosea pe vremuri prin hoteluri in circuit inchis de radiofuziune...sau cine stie ce altceva...

Putin probabil... Probabil, daca face parte dintr-un fel de turn... Practic este un modul cu posturi fixe...nu? Fara volum fara alte elemente pentru acord...Firul negru ar putea fi si antena?Intr-un cuvant: interesant!P.S. Cu putin elan se poate ridica schema...
Link spre comentariu

Pare un receptor radio ce se folosea pe vremuri prin hoteluri in circuit inchis de radiofuziune...sau cine stie ce altceva...

Putin probabil... Probabil, daca face parte dintr-un fel de turn... Practic este un modul cu posturi fixe...nu? Fara volum fara alte elemente pentru acord...Firul negru ar putea fi si antena?Intr-un cuvant: interesant!P.S. Cu putin elan se poate ridica schema...
E doar partea de receptie,sa zicem un tuner mai rudimentar cu posturi fixe;partea de amplificare cred ca se conecta la mufa din spate. :nas:.Parca ar avea doua demodulatoare fm(nu prea vad nici o configuratie de decodor stereo)la bobinele cu miezul vopsit galben,in stanga si in dreapta mufei cu 5 pini.
Link spre comentariu

Posibil sa fie un receptor pentru radioficare stereo cu curenti purtatori prin intermediul retelei de 220V ?

Sau un receptor pt AM-stereo cu posturi fixe (desi nu pare suficient de complex pentru aceasta sarcina). Posturi de emisie AM-stereo exista în Franta (France Bleu, 864kHz), Italia (Radio Studio X, 1584kHz), Australia, SUA, Africa de Sud, Japonia, etc..
Link spre comentariu

Filodiffusore , adica radioficare . Asa cum am banuit , transmisie stereo , sase canale cu doua purtatoare ( L+R ) , prin intermediul curentilor purtatori .Un fel de radioficare de lux , fara fire ...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări