dsa1951 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Spuneti-mi va rog, poate cineva sa-mi spuna ce piesa poate fi aceasta? http://imageshack.us/photo/my-images/407/y51h85c.jpg/ Va multumesc. Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 as zice ca e o siguranta termica de 85 grade C. Link spre comentariu
ste7 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 as zice ca e o siguranta termica de 85 grade C.Mai mult ca sigur daca ar mentiona si simptomul defectului ar fi si mai mult ca sigur. Link spre comentariu
dsa1951 Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Va multumesc amandurora pentru raspuns. Eu am crezut ca este o "rezistenta" (am verificato cu ohmetrul si arata infinit), iar defectul blendarului este ca nu mai misca de nicio culoare.Inca o data va multumesc si va doresc toate cele bune. Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 incearca sa pui pe direct , sa anulezi siguranta termica si sigur blenderul va functiona. daca nu il forjezi prea tare, adica sa se incalzeasca prea mult poti merge cu el asa fara probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum