Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AV1000

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

mai scriu o data scuze: se poate verifica daca merge un ipa800 doar cu prefinaliifara finali sa vad daca functioneaza montajul alimentarea este de 75 Vcc :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :smt006

Da, vezi specificatiile lui holton ca scrie cum se face :smt003
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 330
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

sal se poate verifica un av 800 fara finali numai cu prefinali alimentat la vreo 75vcc doar sa vad daca merge montajul?

Pui un rezistor de 1k intre grila finalilor si masa.Daca ai osciloscop poti urmari daca arata cum trebuie tensiunea de pe el.Cred ca s-ar putea si cu un difuzor si cu o rezistenta inseriata de valoare mare, cca 500ohmi.Ai grija ca daca ai zenere de protectie intre grila si sursa mosurilor ar fi bine sa le deconectezi!bogdi a scris:"Sunt multe firme care fabrica doar de dragul de a fabrica un amplificator"Asta nu face nici o firma, toti o fac de dragul de a scoate bani. Si acum despre amplifuri profi:puntea mea cu lm3886 merge fara radiator(adica nu crapa daca o las fara radiator), rezista la scurt pe iesire (legat la masa, sau la V+, V-), intrari balansate, protectie DC, indicator de clip.Daca montez totul intr-o carcasa standard de 19", schimb iesirile cu mufe papuc in speakoane si montez inauntru o turbina devine profesional amplifu? :weedman:
Link spre comentariu

Ai putea sa pui o rezistenta ca si sarcina a etajului de amplificare in tensiune si sa masori tensiunile sa fie in regula in diferite puncte.Daca sunt ok atunci montezi si o pereche.Ai grija sa nu montezi din tranzistorii imperecheati, ia altii de sacrificiu.Sau cumperi niste mosuri ieftine care sa tina la 200V gen irf640/ 9640 si le folosesti pe astea de test.Grija mare daca reglezi biasul sa il aduci inapoi pe 0 cand montezi irfp240 si sa reglezi iar.

Link spre comentariu
Vizitator kongo

am fecut ipa 800 azi si a mers din prima recunostinta tuturor celor de pe forum de bucurie azi :partyman: se aude superrrrr acum astept filtrajele mai mari de la bogdi 16 :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări