Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AV1000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 330
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Offtopic !!Ca pura curiozitate, cati dintre voi puteti folosi pe masura un ipa1000 ?Mai exact cati faceti sonorizari ( iar in cazul de fata, a mii de watti ) in aer liber de mare putere ? A ? Si cati folositi ipa400/800/1000 in casa/apartament ? :smt004 .. Nu stiu de ce, dar am impresia ca f putini chiar se ocupa cu nunti/etc ... :))Nu`mi imaginez cum ai putea asculta muzica ( a asculta muzica != dureri de cap ) intr`un apartament cu mai mult de 100w .. Eu zic sa stati pe faza si sa nu va apucati inca de ipa1000, acusi se mai aduga catziva finali si iese ipa1400 :smt033 sau cine stie .. poate mai mult :))Bafta si numa` de bine sa auzim :toothy2:

Link spre comentariu
Vizitator kongo

mai scriu o data scuze: se poate verifica daca merge un ipa800 doar cu prefinaliifara finali sa vad daca functioneaza montajul alimentarea este de 75 Vcc :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări