Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AV1000

Postări Recomandate

Ok,postul asta incepuse bine si pare sa se termine prost din cauza unor personaje principale in aceasta poveste...eu habar nu am de AV1000 pentru ca e un amplif care ar depasii cu mult bugetul meu,dar citesc din pura placere.....acum a mai aparut si domnul costilx ale caror greseli gramaticale din fiecare post dau de banuit....fara suparare dar deja elforum nu mai e un simplu sait....dai cautare pe GOGU cuvantul amplificator sau AV1000 si e acolo....trebuie invatat sa accepti orice fel de observatii din parte oricui fie ele si mai rautacioase......Te rog sa inveti sa folosesti cratima ca imi este greu sa inteleg ce zici cu asemenea greseli....rog sa reveniti la subiect ca sa pot citii ceva productiv care sa imi folosesca pe viitor...ar fi pacat sa ajunga la bodega asemenea subiect cu toate ca sectiunea amplificatoare este cam poluata de subiecte gen Hellpppp meeeee!!!!.....Sper sa nu fi incins spiritele prea tare cu comentariul meu si nu va suparati...tot ce vreau e sa NU mai vad postari de genul acesta....Reveniti la on toppic

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 330
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ce parere aveti de schema asta vreau sa o folosesc la av1000?nu prea stiu eu multe despre ea eu vreau sa folosesc ceva ca ventilatorul sa aiba turatia in functie de temperatura radiatorului lui av1000 si D1 din schema de cat e??sji cine ma ajuta si pe mine cu un pcb pt schema asta :jytuiyu ca sunt incepator si nu stiu sa folosesc un program de proiectare daca aveti alceva mai bun sa imi dati dar sa fie cu tot cu pcb

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

am mai montat din piese am montat finali i-am imperecheat am modificat 2sc2240 ca vin pe invers :nas: am intzales ca pot pune mje340 dar mi se par prea mari ....condesatorul 6 din av1000 22pf Ceramic Now Removed Do Not Use nu il pun?? :nas: si condesatorul C33 22pf Ceramic Now Removed Do Not Use si asta la fel schema e cea din pdf de la av1000

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator Atreides

Probleme mari daca ma poate ajuta cinevaAm facut si eu 2 module av 1000 (av 800 de la epsicom +inca 3 pereche tranzistoare per modul) si le-am probat cu un traf mai mic (75 acc cu 75) si incalzeste foarte tare (fum in cateva secunde un rezistor de 100 ohmi r57, rezistorul care se leaga cu dioda de pe ramura negativa si cu care se polarizeaza 2sc si mje.multumesc anticipat :cry:

Link spre comentariu

Deconecteaza finalii si leaga o rezistenta de pe fiecare ramura direct la iesire prin intermediul altor rezistente de 1-10k.Vezi daca merge ok ampliful asa. Ok, in sensul ca nu ia foc si de data asta si ca iesirea sta in zero.Dupa ce rezolvi pasul asta montezi o pereche de finali de test.PE langa asta cauta in documentalia de la av400 (o gasesti la sectiune scheme) modul in care imperechezi mosfetii.Faci montajul, si vezi daca mosfetii sunt ok cu aceasta ocazie.

Link spre comentariu
Vizitator Atreides

deci am probat finalul cu 2 perechi de finali si cu o alimentare de +-30v si a mers se incalzea cam tare mje 340 pentru alimentarea respetiva (parerea mea) dar de mers mergea. problema a aparut cand am montat restul finalilor si am alimentat cu 75 v

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări