Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AV1000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 330
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator AdiTm

la av1000 mai sunt adaugati cred veo 4 finali in rest este la fel :partyman:btw...am cablajul la schma ampl AV800(orijinala a lui holton) daca o vrea careva o pot trimite prin e mail :weedman:

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Acest amplificator va suna jalnic la frecvente inalte.(Parerea mea). Si sa explic de ce: Are o structura diferentiala cu iesire pe colector (deci rezistenta mare de iesire), si ataca o multime de tranzistori mosfet in paralel. Se stie ca hiba mosfet-urilor este capacitatea de intrare de peste un nanofarad ce apare in paralel cu intrarea, iar acolo sunt o gramada de condensatori (grile) in paralel. Deci rezulta un amplificator mediocru datorita vitezei de variatie foarte mici (slew rate). Va avea un raspuns total necorespunzator atat la semnal treapta cat si la semnal ac, folosite in mod curent pentru testarea amplificatoarelor audio in laboratoarele de performanta. Eu nu as asculta muzica pe un asemenea aranjament.

sunt socat, ma prefac ca nu am vazut acest topic
Link spre comentariu

Daca ipa 1000 are probleme cu slew rate, atunci ipa400 ar trebui sa aiba slew rate de 2 ori mai bun deoarece are numai 4 mos-fetii. Deci suna bine si la betie, dar si cand "te trezesti". :weedman: . Oare cum suna atunci schemele de 30KW, care au pana pe la 100 de mos-feti? probabil etajul dinaintea lui are rezistenta mica de iesire care forteaza incarcarea rapida a capacitatii grilelor?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări