AV1000 Postat Mai 30, 2006 Partajează Postat Mai 30, 2006 Am vazut ca mai toata lumea(In general profesionishtii) vorbesc despre AV800 a lui Anthony E. Holton. dar nimeni nu vorbeste de AV1000, De ce?? Nu sunt un cunoscator foarte bun de electronica dar vreau sa invat, si vreau sa imi fac un astefel de amplificator (Stereo).. Astept si eu niste pareri si nishte comentarii.Multumesc http://www.aussieamplifiers.com/index3.htm Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 Este varianta modificata a celui de 800W, cred ca este ok si va merge perfect. Link spre comentariu
Vizitator AdiTm Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 la av1000 mai sunt adaugati cred veo 4 finali in rest este la fel :partyman:btw...am cablajul la schma ampl AV800(orijinala a lui holton) daca o vrea careva o pot trimite prin e mail :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Miron Bogdan Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 Da as dori eu schema AV800 originala a lui Holton(cablajul) si componentele, asezare pe cablaj etc. daca ai asa ceva.Multumesc([email protected]) Link spre comentariu
AV1000 Postat Mai 31, 2006 Autor Partajează Postat Mai 31, 2006 cablajul complet nu il am am doar schema..ne-ai ajuta daca ai posta acel cablaj Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 cred ca userul EPSICON ae acel cablajgata facut de vanzare :goodman: Link spre comentariu
cipa_maria Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 daca vrei trim si mie [email protected] Link spre comentariu
Vizitator kongo Postat Septembrie 4, 2006 Partajează Postat Septembrie 4, 2006 ai aici schema de la av 1000 Link spre comentariu
Vizitator epure Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 z. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 la betie se simpte ? nu prea cred.... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 nu ma pot abtine ..... dupa cat a postat pe forum - nea Epure le are :partyman: Link spre comentariu
Vizitator kongo Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 atunci de ce nu postezi o schema mai buna de aceasi putere? Link spre comentariu
George(sb) Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Acest amplificator va suna jalnic la frecvente inalte.(Parerea mea). Si sa explic de ce: Are o structura diferentiala cu iesire pe colector (deci rezistenta mare de iesire), si ataca o multime de tranzistori mosfet in paralel. Se stie ca hiba mosfet-urilor este capacitatea de intrare de peste un nanofarad ce apare in paralel cu intrarea, iar acolo sunt o gramada de condensatori (grile) in paralel. Deci rezulta un amplificator mediocru datorita vitezei de variatie foarte mici (slew rate). Va avea un raspuns total necorespunzator atat la semnal treapta cat si la semnal ac, folosite in mod curent pentru testarea amplificatoarelor audio in laboratoarele de performanta. Eu nu as asculta muzica pe un asemenea aranjament. sunt socat, ma prefac ca nu am vazut acest topic Link spre comentariu
Vizitator kongo Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 dece esti socat? Link spre comentariu
Enigma86d Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Daca ipa 1000 are probleme cu slew rate, atunci ipa400 ar trebui sa aiba slew rate de 2 ori mai bun deoarece are numai 4 mos-fetii. Deci suna bine si la betie, dar si cand "te trezesti". :weedman: . Oare cum suna atunci schemele de 30KW, care au pana pe la 100 de mos-feti? probabil etajul dinaintea lui are rezistenta mica de iesire care forteaza incarcarea rapida a capacitatii grilelor? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum