Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pentru centrifuga

iod2

Postări Recomandate

vreau sa ii pun motor la o centrifuga. motorul o sa fie unul de 12v din alea care se utilizau la aerotermele la camioanele Roman. eu cred ca are destula putere sa poata sa invarta o centrifuga de 24rame.recomandati-mi o schema.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

6

• gcom61

3

• tye

2

• miron1947

1

Top autori în acest subiect

asa este mam exprimat eu prost. e pentru 24 rama mici. din alea mari cred ca 4.si credeam ca e clar ca nu pon motorul direct pe ax.... o sa fie cu fulie si toate cele neccesare.

Link spre comentariu
Vizitator costeldelay

Salut, in primul rand i-ti trebuie un regulator de tensiune ,iar in al doilea rand un reductor pentru a avea forta necesara, eu am facut asa ceva .......sunt si apicultor! Dar nu e foarte greu ,un regulator se poate face cu 3 tranzistori, iar reductorul reiese din fulii! MULT SPOR si multa miere :aplauze

Link spre comentariu

pai reductorul e usor. o sa utilizez o fulie cum sunt alea la masina de spalat. fulie penntru motor amimi trebuie o schema care sa reziste la vreo 10A ca ia mult motorul ala...mai ales la plecarea de pe loc.am avut o schema tot de pe forum am luato, dar nu o mai am :jytuiyu , era cu un fet tranzistor de comanda si mergea pana la 40A si alimentare din 12V

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări