clony Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 z 470p stiu ca este de 470p dar ce inseamna z? As putea sa il montez il locul unui cond de 470p pe 1kv?Cel de 1kv defect e verde iar z 470p este rosu. Link spre comentariu
25L91N11 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Z face referire la toleranta.In cazul tau Z= -20%/+80% toleranta. Link spre comentariu
clony Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Dupa ce imi dau seama de val tensiuni maxime? Link spre comentariu
25L91N11 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 In general scrie pe el, in cifre sau culori. Mai jos am adaugat un link. Daca il rasfoiesti un pic o sa afli cum sta treaba. Inteleg ca nu ptr. asta ai deschis topicul si nu este ce ai cerut, totusi arunca un ochi ptr. viitor (sunt doar cateva pagini, interesante zic eu). http://www.electronics-tutorials.ws/cap ... cap_5.html Succes Link spre comentariu
clony Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Multumesc 25L91N11 gasisem si eu asta pe google dar nu ma lamurisem. Pana la urma totua iesit cu bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum