Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vacanta in statiunea Bran Moeciu

Vizitator

Postări Recomandate

Salut, as dori si eu cateva sfaturi despre Bran Moeciu daca a ajuns cineva de pe acest forum in aceasta statiune. Am tot cautat pe internet diferite discutii, am citit cateva articole insa nu sunt prea convins daca e cea mai buna alegere. Am gasit cateva pensiuni pe acest http://www.cazarebran-moeciu.ro/ insa as dori sa aflu si eu daca cunoasteti vreuna dintre ele ca sa aflu ce servicii presteaza si ce preturi au. :da

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am trecut de mai multe ori pe acolo si este superba zona. Mie imi place in special Moeciu. Cazare gasesti garant la preturi acceptabile, nu trebuie sa mergi de acasa direct la una, te hotarasti unde sa stai cand ajungi acolo.

post-8080-139829504855_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator dennysbv

Salut. Depinde ca cautati. Daca doriti rasfat , restaurante , club de fitze e clar Bran sau Moieciu . Poblema este ca odata cu cererea din ce in ce mai mare de locuri de cazare cam toata zona sa transformat intr-o...... numai statiune nu. Daca doritu un peisaj sa va stea inima in loc si vreti sa aveti parte doar de relaxare, o plimbare pe jos prin munti , sa va puneti pe un sac ne nailon si sa va dati pe zapada sute de metri fara oprire recomand Sirnea. Nu exista ceva mai frumos si mai fermecator ca aceasta zona. Problema este ca aveti nevoie de provizii. Locuri de cazare gasiti fara probleme la localnici care inchireaza plus multe pensiuni.

post-42081-139829546487_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări