corneillus Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Salutare colegi. am achizitionat azi o placa de sunet sh,modelul specificat mai sus TERRATEC DMX 6FIRE 24/96 pe care inca nu am apucat sa o testez, e varianta cu cutie gen rack ce se monteaza langa cd-rom, cu cablu panglica intre ele,nu stiu cum ii zice, cu mufe pe panou, 2 putometrii.... si as vrea sa va cer cateva pareri despre ea, daca merita sa o tin sau sa o marit, si a doua problema, ca nu am gasit driverul pt ea. multumesc mult. Link spre comentariu
strombi Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 O poza a produsului poate ajuta eventual si schema de conectare e care a venit insosita? Link spre comentariu
Purple Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Eu o am in varianta cu montare pe placa de baza, de 10 ani! O placa deosebita, doar ca nu stiu sa aiba drivere pentru SO W7 si Vista. Eu am XP si merge perfect. Sincer nu stiu cu ce o voi inlocui cand voi trece la un SO mai nou... Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 pai si a mea se introduce pe placa de baza, dar mai pleaca de la ea un cablu ca acela de hdd/cd-rom IDE daca nu la fel si la capatul celelalt mai are o cutie care are pe panoul frontal mufe, putometri,, cutie care se monteaza in acelasi spatiu ca si cd-dvd-romul....o sa imi fac timp sa pun si poze. si eu folosesc tot win xp, asa ca nu imi fac griji. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Uite drivere aici http://ftp.terratec.de/Audio/DMX6fire2496/ Din cate vad au drivere si pentru Win Vista asta in seamna ca ai mari sanse sa mearga si pe Win 7, intre cele doua nefiind diferente mari Imi place ca ai panoul de control direct in bay-ul de 5,25' al unitatii optice Din cate am citit eu potentiometrii aia actioneaza dac-urile, deci nu sunt pe calea de semnal audio Pare o placa mai ''profesionista'' ai intrarile, iesirile analogice si digitale in panou, si mai vad ca are si interfata pentru MIDI ca sa conectezi instrumente muzicale digitale Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 multumesc mult pentru drivere, chiar aveam nevoie de ele ca nu am avut timp sa o instalez. cat despre sistemul de operare, am XP SP3... Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Am uita sa mentionez ca inainte sa o montezi sa ii faci niste poze in interiorul panoului din fata sa vedem ce dac-uri si op ampuri are si sa mai faci poze si la placa care se pune pe pci Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 e absolut identica cu cea de aici http://ftp.terratec.de/Audio/DMX6fire24 ... dule_L.jpg Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 e absolut identica cu cea de aici http://ftp.terratec.de/Audio/DMX6fire24 ... dule_L.jpgStiu, dar eu ziceam sa ii faci o poza in cutiuta aia magica Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 adica sa ii fac poza montata pe pc, nu? o sa ii fac dar inca nu am reusit sa ii instalez driverul, la folderulcu drivere am numai fisiere .DLL ... Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 adica sa ii fac poza montata pe pc, nu? o sa ii fac dar inca nu am reusit sa ii instalez driverul, la folderulcu drivere am numai fisiere .DLL ...Nu. Sa o desfaci cu surubelnita sa ii vedem ''maţele'' din interior, acolo sunt DAC-urile si amplificatoarele operationale, vedem si noi cum este lucrata treaba Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 in sfarsit am inteles si eu... nu mai stau acum ca e tarziu, data viitoare promit ca revin cu poze. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Din cate stiu eu terratec-urile fac parte din clasa profesionala! Nu am ascultat niciodata cum e una dar am citit despre ele si sunt unele care sunt scumpe dar si caliatea e pe masura! Pot sa zic despre a ta ca dac imi amintesc eu ca citisem undeva acum cativa ani dar nu ai stiu exact unde si daca era exact acelasi model, fotografia imi pare cunoscuta ca incercasem sa caut sa cumpar si eu acum 2 ani ceva de genul. Este unda din gama profi, si cred ca ai si alimentare phantoma pentru microfon, ori felicitari pentru acizitie si pune-o la treaba ca vei sta fff bine cu latentele audio, asta in cauzul in care te joci in productie audio, dar in jocuri (cum multi altii gandesc asa) nu stiu cat de bine va functiona, mi-au trecut prin mana o gama variata de placi profi precum a ta si cand era vb de jocuri parca ceva nu era bine cu ele, nu pot sa intru mai mul in detalii ca nu m-au interesat jocurile niciodata, dar pe partea tehnica cred ca vei fi si fff multumit de ea, si daca o mai pui si pe un MAC PRO te-ai scos. Drivere sigur vei gasi pentru orice sistem de operare, poate nu la fel de usor cum gasesti la un Creative dar le vei gasi! Cum ti sa cerut mai sus....si eu astept ceva fotocu interiorul! si o intrebare.....are eq in driver? daca nu are atunci e si mai bun probabil decat cred eu (in general cele din gama profesional nu au corectie de ton in driver)AAA...inca ceva, odata ce ti-ai luat o astfel de placa pp ca te intereseaza putin productia audio, si daca faci ceva teste cu latentele in ce soft folosesti ar fi ok , si sa ne spui intrarile MIDI cum functioneaza, la m-audio 2496 a mea uneori se mai blocheaza dar poate era un bug sau ceva in windows Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum