Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schimbare tranzistori

Vizitator florin18

Postări Recomandate

Vizitator florin18

Am un amplificator audiolab 8000a,si vreau sa aflu care din finali trebuiesc schimbati...sunt 2 iesiri dreapta care merg si 2 stanga care functioneaza prost(se aude sunetul urat).finali sunt sanken 2sa1216 si 2sc2922 cate 2 ,si alti 4 mai mici.Multumesc!

post-70181-139829496508_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

3

• maxente

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator florin18

nu ma pricep,dar vreau sa stiu ce pot schimba sa functioneze toate iesirile.eu stiam ca daca sunetul nu este clar ,este de la finali sau ce sunt aia..daca nu este de la finali de la ce ar putea fi?multumesc

Link spre comentariu

NU! la nivelul asta nu acum cum sa discutam cu tine,,,,,moderatorul muta topicul la incepatari(nici nu mam uitat unde e) si poate acolo inaintam un pic.ai idee de masurat piesele, o logica aproximativ cam cum lucreaza montajul? ca altfel vorbim limba lapona cu tine.

Link spre comentariu

Scoti tranzistorii cu grija sa nu exfoliezi cablajul, apoi masori jonctiunile cu un aparat dat pe diodaDaca nu te pricepi parerea mea e ca ar fi mai bine sa il duci la vreun atelier sa nu il busesti mai rau de cat e

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări