Vizitator florin18 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Am un amplificator audiolab 8000a,si vreau sa aflu care din finali trebuiesc schimbati...sunt 2 iesiri dreapta care merg si 2 stanga care functioneaza prost(se aude sunetul urat).finali sunt sanken 2sa1216 si 2sc2922 cate 2 ,si alti 4 mai mici.Multumesc! Link spre comentariu
iod2 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 barbate, nu asa se pune problema!dai afara si masoara-i, apoi tragi concluziile.......ca daca finalii sunt dusi, nu mai "auzeai tu urat".ai masurat ceva pacolo? Link spre comentariu
Vizitator florin18 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 nu ma pricep,dar vreau sa stiu ce pot schimba sa functioneze toate iesirile.eu stiam ca daca sunetul nu este clar ,este de la finali sau ce sunt aia..daca nu este de la finali de la ce ar putea fi?multumesc Link spre comentariu
iod2 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 NU! la nivelul asta nu acum cum sa discutam cu tine,,,,,moderatorul muta topicul la incepatari(nici nu mam uitat unde e) si poate acolo inaintam un pic.ai idee de masurat piesele, o logica aproximativ cam cum lucreaza montajul? ca altfel vorbim limba lapona cu tine. Link spre comentariu
Vizitator florin18 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 am idee!ideea era sa aflu in mare care ar fi cauza si am incheiat..daca spuneti trebuie sa masor,at. masor ... Link spre comentariu
iod2 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 pune aparatul de masura pe finali si vezi ce zic. mergi in comparatie cu canalul care functioneaza! Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Scoti tranzistorii cu grija sa nu exfoliezi cablajul, apoi masori jonctiunile cu un aparat dat pe diodaDaca nu te pricepi parerea mea e ca ar fi mai bine sa il duci la vreun atelier sa nu il busesti mai rau de cat e Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum