adrianstoica10 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Salutare,Dupa ce am ,,STUDIAT,, manualul muncitorului electronist ( acum am trecut la indrumar pentru electronisti RADIO SI TV) am decis sa trec la partea practica. Dar inainte de asta vreau sa cer o parere.Vreau sa imi cumpar o sursa de tensiune de laborator, si o placa de test. As vrea sa imi realizez eu sursa dar in caminul in care locuiesc momentan nu pot realiza asa ceva din cauza lipselor de unelte necesare. Cunoasteti un magazin in buc. sau un site unde sa fie mai ieftine. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Salut mergi pe MAICA DOMNULUI si gasesti piese si unelte dupa fiecare buget ,intra in toate magazinele si fa comparatie si dupa ce te decizi cumpara de unde te avantajeaza.Stima. Link spre comentariu
romicap Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Ce fel de unelte?Fa rost prima data de un pistol de lipit,un aparat de masura ,ceva fludorun pic de sacaz si fa o lista cu piesele necesare ... Daca esti la primul,,montaj" posteaza lista pe forum si te ajut eu cu piesele gratis! Link spre comentariu
adrianstoica10 Postat Septembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Pot sa zic ca momentan singurul instrument pe care il am este un multimetru. Idea cu aparatul de lipit este ca nu prea pica bine din cauza colegului de camera care este mai sensibil. Vreau sa achizitionez sursa si placa de test, bineinteles si componente electronice si sa fac diferite montaje la nivel experimental fara sa concretizez nimic, cel putin cat sunt in camin. Link spre comentariu
romicap Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 OK...ramane valabil cu piesele (in limita posibilitatilor!)Succes Link spre comentariu
crispus Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Daca nu vrei sa lipesti, placa de test nu prea te ajuta. Poti sa-ti iei un breadbord si acolo nu-ti trebuie lipituri... Link spre comentariu
adrianstoica10 Postat Septembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Eu la asta m-am referit, dar am numito placa de test Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum