Vizitator misu_2012 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Buna,as vrea sa fac un gen de alarma cu senzori dar care sa "bata" doar unde si cat vreau eu. Am gasit un senzor care poate fi ceea ce caut eu dar e un video in YuoTube si nu gasesc ca sa-l cumpar. Aici e video:http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=jWbafTGXnGk&feature=endscreen. E in spaniola. In concluzie, caut un senzor(12v-24v) la care sa pot sa-i reglez eu distanta de bataie si la care sa pot sa leg o sirena.Multumesc Daca nu am postat in locul potrivit i-mi cer scuze. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Ai in vedere distante sub 1m ? Link spre comentariu
Vizitator misu_2012 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Ai in vedere distante sub 1m ?da,as vrea cam 40-80cm Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Ia da o cautare pe gogu : Senzor de distanta Link spre comentariu
Vizitator misu_2012 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Ia da o cautare pe gogu : Senzor de distantacaut de ceva timp dar senzori la care sa poti sa le modifici distanta de bataie am gasit doar cel care e in video de mai sus.Nu ma pricep la electronica dar am intrebat si eu pe la magazine specializate si mi-au spus ca nu exista asa ceva.Dupa ce am gasit cel din youtube si am citit cam tot ce e pe acest forum despre senzori m-am hotarat sa intreb. Link spre comentariu
Vizitator misu_2012 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Fratilor,in afara de "ia da o cautare pe gogu" nu ma poate ajuta nimeni !!! Stiu ca nu e un subiect interesant pt multi dar o opinie,un exemplu sau un sfat mi-ar prinde bine Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Poftim , mura'n ... gura. http://www.tehnorama.ro/senzori-de-distanta-sharp/ Link spre comentariu
Cilibiu Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Ce fel de senzor "urmaresti" gen cum sunt la sistemele de supraveghere?Senzorul este folosit drept "gard" ?Da mai multe detali, am o gramada de senzori de diferite feluri.Poate te pot ajuta.Modificarea distantei cum vrei sa o faci? din el sau din montaj? Link spre comentariu
Vizitator misu_2012 Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 am gasit aces video cu modul de functionare a unui senzor: .Ceea ce ma intereseaza pa mine e acest senzor sau unul asemanator,adica sa pot sa controlez eu distanta de functionare, la 45cm sau 55cm sau cat am nevoie.Cel mai simplu pt mine e sa modific distanta din el. Ceea ce vreau sa fac e un fel de alarma,adica un senzor o sirena o baterie de masina sau chiar doua daca senzorul e de 24v si daca se poate odata activata alarma sa se opreasca dupa 30secunde sau 1 min. Nu stiu daca ma fac inteles,daca nu o sa mai incerc sa explic. Link spre comentariu
Vizitator misu_2012 Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Am gasit senzorul . Problema e ca costa aproape 90€. http://www.selet.it/eng/s_categ.asp?pag=4&id=3 . (OCV50/D5) Stie cineva ceva asemanator dar mai ieftin? Link spre comentariu
radusa Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Senzorul care apare in video este o fotocelula cu reglajul sensibilitatii prin autoinvatare.Mai ieftine sunt fotocelulele la care sensibilitatea se regleaza dintr-un semireglabil accesibil din exterior.Gasesti astfel de fotocelule si la mana a doua. Vezi pe la rubrica 'Vanzari'. De exemplu pozitia 1 din acest topic: viewtopic.php?f=59&t=90327&start=300#p1111390In ceea ce priveste alarma, care trebuie sa primeasca informatia de la senzor, cauta pe la magazine, ca sunt destule alarme ieftine sau chiar chituri de alarma care le asamblezi tu. La cat de simplu vrei sa fie, iti trebuie de fapt, nu o alarma, ci un releu temporizator. Si aste se gasesc la mana a doua tot din domeniul industrial. Fotocelulele se alimenteaza in general intre 10-30V. Temporizatoarele industriale se pot alimenta (cele universale) intre 12-220V, CC sau CA. Daca te pricepi la electronica poti face acesta simpla alarma cu un circuit integrat LM555 pe post de temporizator. Succes Link spre comentariu
bogdan_meseriasu Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Din punctul meu de vedere daca nu vrei nimik sofisticat poti sa folosesti si o fotocelula de la proiectoarele astea automate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum