Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare kit senzor parcare

criss

Postări Recomandate

Buna ziua,Doresc sa achizitionez un senzor de parcere va rog sa-mi recomandati unul.Nu-mi trebuie mie cine stie ce astrovanva cu camera dau cu display in oglinda ci una care sa-mi functioneze corect.Am instalat mai multe kituri, dar aproape cu toate am avut probleme (acestea ieftine), din pacate pe aceea vreme nu am notat fabricantul asa ca nu stiu care dintre ele erau ok sau dadeau rateuri.Rateurile se manifestau:- distanta de semnalizare/atentionare nu era aceeasi- daca ploua si pe senzori se prelingea picatura de apa atunci nu estimau corect distanta(scadea cateodata cu 100%) ori ma avertizau ca am lovit obiectul din spate.- daca se murdareau nu mai atentionau corect.- intr-un timp foarte scurt se defectau (in unele cazuri unitatea centrala iar in altele senzorii in sine)Imi puteti recomanda un model. Pe spate ma intereseaza senzorii.Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna,Am mai facut cateva 'cercetari' dar din pacate numai informatii partiale/dezamagitoare am gasit. Inaltmea amplasarii senzorilor 50..70cm (55cm ideal), in cazul meu nu pot la asa inaltime, maxim 40cm. Manuale nu prea am dat, cel putin pt cele vandute in romania. Poate cineva sa-mi dea ceva manuale de instalare ca sa ma decid asupra unui model.http://www.aandetrading.com/hid/cisbomanual.pdfhttp://www.mycyclops.com.au/docs/SEN-00 ... lation.pdfPana acuma doar la Valeo am gasit o cea mai joasa garda:

Suitable for vehicles that can have the sensors fitted between 45 & 65 cm from the ground but not less than 45cm apart and that can have the sensors mounted not more than 5 degrees from vertical.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări