Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bass la 8"-10"

Vizitator Andrei.Hrubaru

Ce subwoofer ati alege la categoria usoara (8" si 10") ?  

16 membri au votat

1. 1. Ce subwoofer ati alege la categoria usoara (8" si 10") ?

• Magnat Xpress 10
      10
    • JBL GTO 804D
      10
    • DLS Classic W308B
      0

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

11

• Sharky

4

• Extasy2525

3

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Andrei.Hrubaru

atunci se pare ca am ales bine :d Magnat, poate chiar Xpress de 12". am gasit pe site-ul lor si niste incinte recomandate, si graficele par sa se verifice la simulari :d

Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx

Io de unu nu am avut de aface cu dif de varf are lui jbl ..........DAR cu ce am lucrat mi-a lasat o impresie buna . :supz:

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

chiar acum am terminat de simulat in BassBox incinta cu cele doua difuzoare Magnat Xpress de 10". Ce grafice va intereseaza ?

Link spre comentariu

ti-am modificat primul post..am pus la seciunea JBL link cu manualul cu parametrii, nu prea intereseaza pe nimeni poze cand face o evaluare a performantelor.Nu stiu ce sa iti recomand intre jbl si magnat.Desi magnat are suprafata dubla si acelasi xmax cu jbl, 150W nu-s suficienti ca sa ajungi la cursa maxima a membranei intr-un bas reflex acordat la 30Hz.Incitna iese ceva mai mica in cazul jbl-ului. Banuiesc ca si asta conteaza intr-o anumita masura.

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

pentru Magnat, ca am vazut ca acest difuzor castiga teren, am simulat o incinta simpla de bass reflex de ordinul 4, si am obtinut rezultatele din imagine. pentru JBL le voi simula acum si le voi adauga.PS: sunt nou in simulari asa ca nu stiu cat de exacte sunt (daca am simulat corect)

Link spre comentariu

pentru Magnat, ca am vazut ca acest difuzor castiga teren, am simulat o incinta simpla de bass reflex de ordinul 4, si am obtinut rezultatele din imagine. pentru JBL le voi simula acum si le voi adauga.PS: sunt nou in simulari asa ca nu stiu cat de exacte sunt (daca am simulat corect)

1. bass-reflex nu este de ordin 4 - de ordin 4 este band-passul2. pt un asa raspuns - ce incinta ai folosit ??? una de vreo 300 litri ?? :crazy:
Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

am mentionat ca nu sunt decat un amator in ceea ce priveste simularile de incinte :yawinkle: (am gresit la faca cu bandpass-ul :smt004 ) dar ... uite un print-screen cu incinta. ce parere ai ?

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

am adaugat si doua grafice cu cele doua (incinte identice). rog pe cei competenti sa simuleze si ei incinte pentru aceste doua difuzoare si sa posteze rezultatele pentru a le elimina pe cele eronate (probabil ale mele :smt005 )

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

da man, asa este, dar vroiam o simulare pe cutie band pass de ordinul 4 - eu asta am simulat :yawinkle:. era bine daca le comparam sa vedem daca avem talent sau nu LOL

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări