Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bass la 8"-10"

Vizitator Andrei.Hrubaru

Ce subwoofer ati alege la categoria usoara (8" si 10") ?  

16 membri au votat

1. 1. Ce subwoofer ati alege la categoria usoara (8" si 10") ?

• Magnat Xpress 10
      10
    • JBL GTO 804D
      10
    • DLS Classic W308B
      0

Postări Recomandate

Vizitator Andrei.Hrubaru

:weedman: Rog cei care lucreaza in domeniu, sau se ocupa cu asa ceva in timpul liber, sa-mi indice niste difuzoare de bass, cu performante cat mai bune cu sasiu de 8" sau 10". Pretul sa nu depaseasca 1,7mil (2 mil cu tot cu transport). Lista sa nu se limiteze la ce am postat eu :)

:partyman:

Specificatiile tehnice ale difuzoarele din sondaj:

Magnat Xpress 10:

DIN Durchmesser 250

Ulower cut-off frequency 22 Hz

upper cut-off frequency 1500 Hz

Nominal Power handling 150 Watt

Max. Power handling 300 Watt

Impedance 4 Ohm

soundpressure level 92 dB

Re 3,3

Fs 29

Vas 77

Qts 0,45

Qes 0,51

Qms 3,9

Xmax 10

Specials PUR Cone 2“ kapton high power voice coil Silver plated terminal 40oz high power magnet system Highly flexible rubber surround and reinforced spider for optimized efficiency

Link: http://www.magnat.de/content/carhifi/pr ... ,%208&s=75

JBL GTO 804D:

RMS Power Handling 200W

Peak Power 800W

Frequency Response 30Hz - 400Hz

Sensitivity 91dB

Impedance 4 Ohms

Cut-Out Diameter 180mm (7-1/16")

Mounting Depth 112mm (4-3/8")

Overall Diameter 210mm (8-1/4")

http://manuals.harman.com/JBL/CAR/Boxes ... O_804D.pdf

DLS Classic W308B:

Speaker type : Subwoofer

Impedance : 4 ohm

Size : 8" (20 cm)

Power handling capacity : 100 W RMS / 150 W max

Frequency range : 30-2000 Hz

Sensitivity : 87,1 dB (1W/1m)

Magnet size : 120 mm (4,7"), 40 oz

Outer diameter : 210 mm (8,27")

Installation depth : 100 mm ( 3,94")

Mounting hole : 178 mm (7")

Weight : 3 kg (6,6 lb

X-max : +- 5 mm

Fs: 36,3 Hz Re: 3,1 Qes: 0,45 Qms: 3,55 Qts: 0,40 BL: 7,8 Vas: 30,5 l (1,08 cuft)

Link: http://www.dls.se/english/speakers/w308b.htm

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

11

• Sharky

4

• Extasy2525

3

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

nu am avut un difuzor, erau niste boxe de la jbl care li sau ars tweterele, nu mai zic de faptul ca in cartea lui zicea ca boxele duc 200W, am dat mail la harman&kardon si ei au zis ca duc 100W, din toate astea am constatat ca nu duceau mai mult de 50W...si sa dai 18 mil pe o pereche de boxe care nu duc mai mult de 50W ai face asa ceva? eu nu ! de bani aia poti sa iti iei ceva mult mai bun... oricum discutia de pe site era despre un singur dif de maxim 2 mil...decat sa dai atatia bani pe o chinezarie se merita da dai pe ala ca vezi doamne e jbl...ehh si btw boxele de care zic sunt E80

Link spre comentariu

Ce conteaza JBL, MOLOZ, VISATON, etc odata ce parametrii unuia e mai bun decat celalat !?!?!?!Asa gandeste romanu: ,,hai sa dau banii in plus pentru numele firmei ''Acuma chiar m-aati scos din sarite ! ganditi si voi putin !Daca ai de ales intre o combina sony de 3 milioane si alta combina de 1.5 milioane no name cu aceleasi caracteristici(aceleasi difuri, acelesi butoane,etc) te-ai duce pe sony nu ? ca poate e mai bine lipit cu pistolu. :toimonster: :toimonster: :toimonster:Nu va suparati dar deja puneti intrebari prostesti !

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

nu te supara dar pana si Yamaha umfla putin caracteristicile pe hartie ale motocicletelor lor de varf, asa ca Magnat de ce nu ar face-o, sau chiar si JBL, la urma urmei, nu ? acest topic a fost deschis cu scopul de a vorbi din experienta, nu dupa ce scrie :finga: , pentru ca ce nu e verificat, pentru mine, poate mai sunt altii care gandesc le fel, nu are valoare decat pur informativa.

Link spre comentariu

eu oricum ma bucur ca nu eu am fost acela care a dat bani pe acele boxe...un prieten care e cam cu impresi...si iau cam fugit dupa ce a arauncat atatia bani pt nimik (parerea mea) ... :)

Link spre comentariu

Da, poate le umfa putin parametrii dar nu cu mult (1.5 % ) mi-a spus un coleg de a lu tatamiu ca a masurat 2 difuzoare care aveau parametrii (avea scule omu) si marsa de eroare a fost de 0.5 % care e chiar posibil sa le fi facut el...deci ? concluzia ? Edit: si asta a fost recent ...

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

pai in cazul asta deja vorbim de lucruri verificate :yawinkle: care cantaresc mult mai mult :rock: :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări