Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ATI display driver has stopped working

ddd3d

Postări Recomandate

Buna seara ! Da are dreptate domnul grabiel incercati cu un uptdate la driverul placi video sau incercati un alt driver mai nou,adica sa fie o versiune mai noua de driver. :da

Succes !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddd3d

8

• FLORIN IORDACHE

5

• cristi71

1

• DonNCSS

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

helloo! cred ca am rezolvat problema!!! :da :am desfacut tot PC-ul,am luat un ac f sobtiire cativa ml de alcol si am curatat si indeptat toti pini din PCI-E si nu numai pe urma am am luat mufa de la FAN-ul de pe placa video am lungit cablul fara sa tai mufa si am conectato pe placa de baza intrun port FAN SYS, pe urma am dezinstalat ori ce urma de driver de la placa video iam dat un restart pe urma am intrat in device manager si am facut un update la driver si voila :101 problema a disparut :101 :da Multumesc tuturor pentru ajutorP.S. daca veti avea vreodata problema asta in jocuri sa stiti ca poate fi si de la crack-ul game-ul respectiv :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări