ddd3d Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Salut ELFORUM am si eu mare problema de fiecare data cand intru intrun joc (oricare ar fi el) intra in joc, ruleaza cateva secunde si pe urma pailpaie ecranul de cateva ori si iese din iar in stanga jos a ecranului imi apare urmatorul mesaj: ATI display driver has stopped working and has successfully recovered. Ma exasperat mesajul asta, nu ma pot juca nimikam o placa video ATI Radeon HD 4650 de 1GBprocesor Intel E5700placa de baza MSI 7529HDD de 1TBsi etc iam facut si update si upgrade la drivere dar dot degeaba am curatat de praf tot calculatorul.Aveti vreo solutie? Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 incearca OMEGA DRIVERS. sunt pentru ATI. Link spre comentariu
ddd3d Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 am incercat si cu omega drivers si tot nu merge :( alte solutii Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Va salut ! Aveti cumva cd-ul placi video sau ati luat drivere de pe net pentru placa video ?Astept ! Link spre comentariu
DonNCSS Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 cchestia asta o face numai la drivere de pe net.Pune-i driverele originale . Link spre comentariu
romicap Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Placa video de 1G consuma mult...!daca sursa nu-i suficient de,, mare"se poate sa ai simptomele respective ! Eu am patit-o si pana n-am schimbat sursa nu a mers! Link spre comentariu
ddd3d Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Va salut ! Aveti cumva cd-ul placi video sau ati luat drivere de pe net pentru placa video ?Astept !Salut! da am cd placi l-am instalt si la fel face am luat si dupa net tot felul de drivere dar tot degeaba.Chesti e ca il am cam de 2 ani si pana acum o luna si cv nu mia facut figuri lam curatat periodic, nush am schimbat si sistemul de operare dar degeaba .P.S nu am schimbat nik la configuratie, iar sursa este de 450W Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Dar cu alta placa video ati incercat,pentru ca sa-r putea sa fie placa video cu mici problema .Astept raspuns ! Link spre comentariu
ddd3d Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 nu nu am incercat pt ca nu am avut o placa video pe PCI-E dar o sa fac rost cat de curand si ma mai gandeam sa schimb si sursa cu aunui prieten Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Eu unul nu prea cred ca este de la sursa,dar totusi puteti sa incercati si cu o sursa,eu cred ca este placa video cu prob....... Link spre comentariu
ddd3d Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 .........,eu cred ca este placa video cu prob....... si in cazul asta ce ar trebui sa fac cum pot sa o repar ca nu prea as vrea sa schimb placa pentru ca e destul de puternica Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Pai deocamdata incercati cu o placa video imprumutata,dar cu o conditie sa fie in stare perfecta de functionare. Link spre comentariu
ddd3d Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Pai deocamdata incercati cu o placa video imprumutata,dar cu o conditie sa fie in stare perfecta de functionare. aha in seara asta nu cred ca pot face rost dar maine cu siguranta voi reveni cu o parere Link spre comentariu
ddd3d Postat Octombrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Pai deocamdata incercati cu o placa video imprumutata,dar cu o conditie sa fie in stare perfecta de functionare. Salutare din nou nu am gasit o placa video suficient de mare,dar in schimb am gasit o sursa e 450W din acea mica pt carcasa mini-ATX pe care am montato la mn si am testato.Rezultatul a fost acelasi defapt intram in jocsi miscam de cateva ori si imi iesea, cred ca nu era destul de puternuca sa imi duca placa video.am sa mai fac cateva teste cand o sa gasesc si o placa video Link spre comentariu
grabiel Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Saptamana trecuta am rezolvat o problema din asta la cineva. Avea win7 si exact eroarea asta o avea. Am facut update la driver-ul video si de atunci nu mai apare acel mesaj. Driver-ul l-am luat de pe site-ul AMD.COM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum