zal Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Încearcă aşa: schimbă R22,23,24 cu un semireglabil de 10k, renunţă la C7 şi pune R25 100k. Link spre comentariu
atupi Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Salut, azi reusit in sfarsit sa ascult si eu primele melodii pe pre-ul realizat de capabilu dupa Elektor. Primele impresii sunt promitatoare, mi-a scos in evidenta niste inalte f placute care nici nu stiam ca exista, vocea este f prezenta (poate un pic prea prezenta) si basul mi se pare un picut cam timid poate de asta mi se pare un pic obositor sunetul. Basul este acolo, il aud dar mi-ar placea sa fie un pic mai prezent. Am urmat 100% schema din Elektor si probabil trebuie sa testez si o alta sursa mult mai capabila decat cea data de Elektor, de asemenea mai dau un pic de vina si pe tantali desi nu cred ca ar putea avea o influenta atat de puternica dar cine stie ? Tranzistorii am reusit sa-i imperechez in zona a 5% variatie de Hfe Trebuie sa vad de unde cresc un pic amplificarea caci e diferenta prea mare fata de celelalte surse de semnal. @CAPABILU-tu ce progrese ai mai facut cu preampul tau ? Link spre comentariu
capabilu Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Cu un filtru rumble sunetul s-a modificat substantial ,s-au accentuat frecventele joase bas-ul fiind mult mai profund Filtrul este aici http://www.sentex.ca/~mec1995/tutorial/ ... xtor6.html De asemenea sunt montate si modulele DC SERVO Link spre comentariu
atupi Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 La capitolul DC servo ce solutie ai ales pana la urma ? Link spre comentariu
capabilu Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Solutia de aici Link spre comentariu
atupi Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Am alimentat pre-ul cu o sursa de tip Salas shunt iar rezultatele au fost peste asteptari mai ales in zona mediilor si inaltelor dar si efectul stereofonic mai pronuntat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum