capabilu Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 In sfarsit am terminat si al doilea preu, mai ramane sursa Link spre comentariu
atupi Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Excelent lucrat, felicitari inca odata! Ai folosit cablajul dat aici; http://audiocircuit.blogspot.ro/2012/06 ... reamp.html ?? Ce dimensiune a iesit cablajul ? Te intreb ptr ca poate testez si eu acest montaj. Asteptam impresiile dupa auditia stereo, cred ca ideea ta cu alimentarea din baterii este buna. In ce amplificator/boxe asculti ? Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Excelent lucrat, felicitari inca odata!Ai folosit cablajul dat aici; http://audiocircuit.blogspot.ro/2012/06 ... reamp.html ??Ce dimensiune a iesit cablajul ?Te intreb ptr ca poate testez si eu acest montaj.Asteptam impresiile dupa auditia stereo, cred ca ideea ta cu alimentarea din baterii este buna. In ce amplificator/boxe asculti ?Da acela este cablajul si are dimensiune 45x120mmAscult cu QUAD 405 pana termin Symasym-ul si boxele sunt facute de mine cu Eminence Beta 10 A si Beyma CP 16 inclusiv filtre calculate de userul SHAMBALA caruia ii multumesc din nouBoxele arata cam asa; Link spre comentariu
Purple Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Pentru cine poate lucra si mai compact, aici se gaseste un alt cablaj, dupa mici imbunatatiri ale schemei: http://www.diyaudio.com/forums/analogue ... iaa-3.html Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Am gasit alimentator , acum o sa probez amandoua preuri Ce parere aveti de el? E luat dintr-o scula profi SONY DAT Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Functioneaza IMPECABIL fara pic de brum sau orice alt zgomot de fond , sunetul este EXTRAORDINARCei care vor sa-l faca sa nu mai astepteSpor la treaba Link spre comentariu
Purple Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Schema e buna, lucratura ingrijita, piesele de calitate (ma refer la conzi in special ...), deci rezultatul e normal sa fie bun!Sa vedem si "impachetarea" (cutiuta). Pana acu' felicitari! Link spre comentariu
ex.escu Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Pentru a beneficia la maxim de performantele preamplificatorului e bine sa fie indeplinita conditia de adaptare intre preamplificator si doza (capacitate intrare si impedanta) astfel incat sa se obtina o caracteristica cat mai lineara in zona frecventelor inalte ,15-20khz;unele preamplificatoare au comutatoare care permit aceasta folosind retele RC.Cu un disc bun si doza Dvs.calitatea redarii poate depasi multe cd-uri.Succes. Link spre comentariu
Purple Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Daca dorim sa punem in lant si filtrul rumble din figura 4: http://www.sentex.ca/~mec1995/tutorial/ ... xtor6.html si dorim modificare frecventei de la 50 la (aprox.) 20 Hz este destul sa marim condensatorii C1 si C2 la 0,47uF? Se preteaza sa conectam acest filtru la preul de mai sus? Link spre comentariu
atupi Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Cu un pick-up care functioneaza coresp si niste discuri intretinute nu e nevoie de acel filtru. Daca ai nevoie de acel filtru e clar ca ai probleme. Toate filtrele testate de mine au influentat si calitatea sunetului. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Ba chiar este nevoie de filtru subsonic...dar trebuie un filtru subsonic de buna calitate . Aici : http://sound.westhost.com/project99.htm este explicat de ce se formeaza ( prin interferenta mecanica , adica 33.33RPM / 50 Hz = 0.66Hz , deci exista !!! ) si se recomanda un anume tip de filtru ( 36 dB / octava ) . Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Domnilor deocamdata ma concentrez asupra cutiutelor dar asta nu inseamna ca nu voi experimenta si altele mai performante, in limitele constructiilor facute in balcon ceea ce ma face sa imi aduc aminte de un proverb care spune asa ;CA SA AJUNGI MARE, TREBUIE SA FII MIC INTAI Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Felicitari pentru realizare ! Proverbul il stiam intr-o alta varianta , mai glumeata : pana nu esti p...t , destept nu poti sa fii .Asta este folclorul...nu are legatura cu nimic . Sper ca stiti de gluma ! Link spre comentariu
Purple Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Eu am facut mai multe inregistrari in format 24/96 ale unor discuri si am filtrat trece sus la 12dB si 20Hz cu programul free Audacity. Morala e ca in program se vedea clar diferenta intre inregistrarea originala su cea filtrata. Iar dupa "periere" difuzoarele NU MAI FALFAIAU! Zgomotul nu era prezent la toate inregistarile, la unele mai tare, la altele mai putin, deci nu este doar din mecanica pick-up-ului! Am postat acel filtru cu tranzistori, desi il cunosc cel cu CI, pe considerentul ca, daca lucram doar cu tranzistori, sa o facem pana la capat. Insa daca considerati schema cu CI suficient de performanta, ma inclin. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Exclus CI . Se poate folosi un operational cu componente discrete , ca si etajul preamplificator , dar totul se va complica . Exact de ce v-ati ferit , de aia nu o sa scapati ! Nu neglijati sursa de alimentare... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum