hpavictor Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Pentru cei nostalgici , dar care apreciaza muzica le recomand sa converteasca aceasta schema http://www.hobbielektronika.hu/forum/ge ... p?id=74775 intr-o schema identic functionala , dar cu tranzistori cu germaniu . Nu se vor putea obtine performante excelente dpdv al raportului semnal/zgomot sau al distorsiunilor , dar va suna foarte " muzical " , ceea ce uneori este mai important decat sunetul tipic de CD . Unii apreciaza in mod deosebit acest tip de sunet... Prietenii stiu de ce... Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 M-am apucat de treaba,am inceput preul Link spre comentariu
doru77 Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 M-am apucat de treaba,am inceput preulAcela e un kit? Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 M-am apucat de treaba,am inceput preulAcela e un kit?Nu. nu este kit Link spre comentariu
doru77 Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Uite un om hotarat! Spor la mesterit! Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 pentru azi ajunge Link spre comentariu
danzup Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 pentru azi ajungePana la urma care schema o construiesti ? Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 http://audiocircuit.blogspot.ro/2012/06 ... reamp.html Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Am terminat un canal si am ramas foarte placut surprins si impresionat de ce si mai ales cum poate sa scoata. Sunetul s-a schimbat total e ceva ce nu pot descrie in cuvinteVinyluri pe care le ascultasem de multe ori inainte cu un preu cu C.I. NE5532 , acum mi se par altceva,se aud mult mai profund,vocea iese mai mult in relief,parca e mai aproape de mine,orice instrument parca ai putea sa-i determini locul unde se afla,muzica e mult mai linistitoare nu e zgomotoasa si cand ma gandesc ca exista si altele cred mult mai performante......Oricum v-am aburit destul ,cine vrea sa-l faca are numai de castigat dar si un mic dezavantaj pentru ca trebuie sa cumperi o caldare de BC-uri ca sa poti imperechea 20 in schimb satisfactia o sa fie peste masura Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Pana la urma care schema o construiesti ?Elektor 1982. Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Pana la urma care schema o construiesti ?Elektor 1982.Aceasta pusa de dumneavoastra in primul post Link spre comentariu
atupi Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Eu l-am realizat pe cel de aici: http://www.diyaudio.com/forums/analogue ... -riaa.html Pentru ca este un montaj cu rezultate f bune dar f pretentios la alimentare si calitatea componentelor (piata din romania e zero la capitolul asta) am construit si sursa de tip shunt proiectata tot de Salas. Am testat si eu vreo 2 montaje cu operationali insa sunt mediocre. Aveam in plan sa fac Pearl-ul lui Nelson Pass dar intre timp m-am apucat de altele Am avut o doza Ortofon OM-5 si acum am o Nakaoka Mp110 care mi se pare mai muzicala. @capabilu: in functie de sistemul audio si capacitatea lui de a reda detalii ale sunetului cred ca preul tau ar beneficia semnificativ de pe urma unei surse mai putin zgomotoase de tip shunt. Eu sunt fan "Salas Shunt" dar mai sunt si altele. Felicitari ptr realizarea curata si ordonata! Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 cred ca in final am sa optez pentru varianta de alimentare cu acumulatori de 12VMultumesc @atupi pentru aprecieri Link spre comentariu
atupi Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Ce pick-up/doza folosesti ? Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Ce pick-up/doza folosesti ?Folosesc un Technics SL 1210 MK2 cu doza Ortofon PRO DJPRO ORTOFON.doc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum