xragon Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Buna ziua ! Sunt nou in domeniu-cls.aXa si as dori sa ma documentez mai mult dar nu de pe net dearece mi se pare obositor sa stai 5 ore in fata monitorului,as dori niste cati pe care le pot gasi si in acelasi timp Folositoare (BAZELE)!Va Multumesc! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Doriti sa va initiati in electrotehnica si apoi in electronica? Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Buna seara,Am eu carti din domeniul electronicii.Daca doresti sa inveti despre lampi, am 2 carti minunate scrise de Eugene Aisberg: Televiziunea?...Nimic mai simplu si Radioul?...nimic mai simplu.Daca doresti vreo carte, anunta-ma prin pm.Numai bine, Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Fireste, cel mai bine este sa incepi cu ABC-ul, adica: sa stapanesti bine Matematica, Fizica si Chimia. Cu astea ar cam trebui sa incepi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum