Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TRAF RETEA SCHNEIDER

Vizitator UNCHIUL

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

2

Top autori în acest subiect

Se pot aproxima tensiunile trafului dupa etajul final, care probabil aici e vreun integrat.Asa ca spune ce final are combina.Ce are traful original? Daca e intrerupt primarul verifica daca nu are siguranta termica intrerupta(daca exista).

Link spre comentariu
Vizitator UNCHIUL

Aceasta combina mi l-a dat cineva fara acest traf.L-a mai avut la cineva si acesta l-a aruncat.Pe placa lui are 6 puncte de alimentare spre secundarul trafului.CI STK4182 STEREA AMPLIFIER

Link spre comentariu

Pentru etajul final ai nevoie de un traf de 2x24V/3A. Identifici usor care sunt cele 3 conexiuni pentru alimentarea etajului final daca te iei dupa punte si condensatori.Problema este ca mai avea si ceva tensiuni auxiliare pentru partea de semnal si logica, incearca sa te vezi cum e redresarea pentru partea asta. Eventual vezi daca are ceva regulatoare, ce integrate alimenteaza, etc.

Link spre comentariu
Vizitator UNCHIUL

Multumesc frumos.Asa este trebuia sa vizualizez CI si sa-mi dau seama de alimentare cealalta tensiune am aflat cam cat ar fi.SANATATE SI NUMAI BINE iti doresc alaturi de cei dragi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări