Vizitator adyacm Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Salutare, sunt incepator in ale electronicii si as avea cateva nelamuriri. Din cate am cautat pe internet (mi-am facut cateva idei, dar nu stiu daca se pot pune in practica). Deci, as vrea sa fac imi amplific chitara (este una clasica nu electrica). Am gasit pe youtube un video ( ) unde acel tip improvizeaza un microfon dintr-un piezzo buzzer (parca asa se numeste) si totul simplu si ok pana aici. Acum nu prea inteleg ce tip de cablu a folosit si cum se conecteaza la acel jack mama. O alta nelamurire ar fii cum sa amplific sunetul. Am dat de un kit de amplificator stereo de 3w, ACESTA se pare ca este, si ma intreb daca ma ajuta la ceva si daca da, cum trebuie sa conectez boxele(mentionez ca detin 2 boxe de 3w) cum conectez microfonul (bineinteles, daca este daca se poate sa il conectez intr'un fel) si cum alimentez la curent . Mentionez ca nu stiu daca este posibil ceea ce am descris mai sus. Astept ajutorul vostru , de asemeni daca exista alte modalitati va raman recunoscator daca m-ati ajuta Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Am ,,electrificat,,zeci de chitari cu buzere piezo puse inauntru ,un potentiometru de volum si o mufa jack de 6,3mm.Cablul folosit cel ecranat subtire.Toate merg bine si nu au ridicat probleme.Buzerele ,am pus doua in fiecare chitara le-am lipit sub patul care tine corzilr(un pic cam greu de lucrat in interiorul chitarii dar te obisnuiesti).Cat despre amplificare iti trebuie un preamplificator cu corector si un final audio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum