Vizitator ingkissrobert Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 are cineva soft de cnc care face din dxf formate s3d respectiv sld (feken kirfel) si p (baumer)?Softurile sunt pentru cnc contur - debitare spuma poliuretanica. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 28, 2012 Administratori Partajează Postat Septembrie 28, 2012 de formate asa de ciudate nu am auzit, cred ca in mod normal tot softuri de la firmele alea ar trebui sa faca asta ca altfel ar fi niste ciudatenii si doar atat Link spre comentariu
Vizitator ingkissrobert Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 de formate asa de ciudate nu am auzit, cred ca in mod normal tot softuri de la firmele alea ar trebui sa faca asta ca altfel ar fi niste ciudatenii si doar atatDa, sunt masini de debitat pe contur care au softurile lor aferente (FK Sld) respectiv (Foamcad). Astea merg doar cu cheie hardware. De aceea intrebam daca nu aveti cumva vre-un soft care sa faca asa ceva si sa fie mai la "indemana" pe vreun torrent sau ma rog, la voi care sunteti cunoscatori de cnc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum