Tranzistor_001 Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Vreau sa-mi fac si eu niste incinte pentru difuzoare din PAL si vreau sa va intreb daca este mai bun un PAL mai subtire sau mai gros,de exemplu am gasit de 2 cm.E bun? Si mai am inca o intrebare ,am gasit niste difuzoare pioneer dar cred ca aveau magnetul cam mic pentru dimensiunea lor.Am auzit ca puterea unui difuzor sta in magnetul sau.E adevarat? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 cu cat magentul e mai mare cu atat puterea reala e mai mare, deci si PAL-ul trebuie sa fie mai gros. La 2cm e bun pentru 100W+, oricum mai jos de 1,5cm nu as cobora.PS: ce am spus eu nu e batut in cuie, dar in majoritatea cazurilor e adevarat :finga: Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Cat mai gros cu atat de bineeu folosesc pal de 18mm pt incinte de 50W...Ai grija imbinarile sa le faci cu aracet gros sin belsug, ca sa nu apara vibratii parazite...BAFTA Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 apropo, daca le lipesc cu silicon e bine ? Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Ce sa lipesti cu silicon? difuzoarele sau placile de PAL? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 placile de pal :P (sau amandoua) :supz: Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Nu silicon..aracet se pune pt a imbina placile...silicon pui pt al izola ermetic :)Dar nu e obligatoriu siliconu....oricum e izolat ermetic si numa cu aracet ..siliconu e pt ai da un + de rezistenta Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 am un fel de silicon/aracet (nu stiu exact ce este, o sa ma interesez) folosit la lipit placi de cauciuc de granit (cum e in apartament) si e foarte bun, in sensul ca am lipit patul cu el , bineinteles ca are si holzsuruburi, ce credeati )? Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Aracetul isi face treaba... silicon la difuzare daca tot vrei sa pui si d`asta ) :finga: :finga: Totusi cum ai vrea t sa lipesti palul cu silicon si sa mai si reziste??? Din cate stiu siliconul este elastic.. vrei sa "prinda viatza" saraca incinta ? :weedman: :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 pai ... numai difuzoarele sa se miste ) sa danseze si boxele glumesc , era doar o idee. aveti idee cam cat e un metru patrat de pal melaminat ? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 1,5-2cm - incinta va fi folosita la difuzoare de bass de 200W bucata (2 in incinta) Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Grosimea trebuie sa fie cel putin 18mm ... Daca nu-ti trebuie incintele prea mari poti sa incerci al un atelier de tamplarie... sigur vor avea sati faca 1,2,4,6 boxe acolo :finga: Si te intelegi cu "mosii" de akolo :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 atunci reformulez: cat ar ajunge un metru patrat de pal melaminat negru de grosime 2 cm ? Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Aici e in jur de 350 de mii la praktiker si til taie cum vrei tu . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum