Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cablu a-v iPod

andreidaniel

Postări Recomandate

Buna tuturor! Am si eu de la taicmiu un cablu care el il luase sa scoata pe TV de la un iPod Classic (nu mai stiu ce generatie). In fine, eu am un iPod nano gen 5 acel model cu radio si camera.. Bon si are iesire TV in meniu,setare PAL-NTSC si reglare sa se afiseze pe tot ecranul. Problema e ca acel cablu nu merge. Am citit pe net,l-am desfacut si erau toate puse ca la carte..nici pe audio nu mergea,pana i-am pus un strap intre 2 pini pt ca vazusem ca la iPhone care are difuzor daca nu e conectat pinu 11 la masa nu se decupleaza si nu livreaza semnalul pe RCA-uri. Idem a fost si la iPodul meu pt ca are difuzor intern, si apoi a mers si culeg acu semnal audio de pe RCA-uri,iar difuzorul se decupleaza automat,insa nu merge pe video de nicio culoare. Cablul spre deosebire de original nu are si mufa USB ca sa il poti ine la incarcat la o adica,ci pe langa acele 3 RCA-uri mai are si o mufa S-video (4pini). Nici cu aia nu vrea,nici cu RCA. Inainte de a reda clipul ma intreaba daca sa conecteze iesire TV sau nu si cand ii dau "da",imi zice ca accesoriu nu e pus..Are cineva idee poate mai trebuie cva legat un strap un rezistor..o chestie ca sa mi-l recunoasca ?

Uitati, asta e siteul cu schita : http://pinouts.ru/PortableDevices/ipod_pinout.shtml

Inca ceva: iesirea galben e multiplex,cum e semnalu radio inainte de decodor,adica se vede color. Dar am vazut la unele TV-uri sunt 3 mufe, vin cele 3 culori rosu,galben si verde? Ca la un DVD player la bornele alea apare altceva un Px/Py sau Pr si alte chestii. Cum functioneaza mufa s-video,aia cu 4 pini similara unui DIN? Cum se livreaza semnalul ca eu vad ca are lumina si contrast(Cred) pe pinii de transmisie?

Va rog ajutati-ma poate fac cablu sa functioneze ca unul original e cca 191 LEI pe xstore..iar mai ieftine nu prea gasesc. Ce am vazut chinezarii pe okazii sau ebay unii zic ca merg dar sa fie jeilbreak la iPhone,dar la iPod ce faci?Nu vreau sa umblu cu smecherii de genu ca merge ca nu merge..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreidaniel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări