Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

decodare nokia e5

vanila

Postări Recomandate

am reusit sa gasesc in sfarsit la cineva un telefon sa fac schimb cu jaful meu,ca m am saturat de atata chin si taca cat am luat ,problema e ca e codat orange romania si nu l pot folosi,eu sant pe rds .ma poate ajuta cineva sa l decodez prin cod imei ? multumesccodul meu imei este 358631044975324

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vanila

3

• csaba_sm

1

Top autori în acest subiect

am reusit sa gasesc in sfarsit la cineva un telefon sa fac schimb cu jaful meu,ca m am saturat de atata chin si taca cat am luat ,problema e ca e codat orange romania si nu l pot folosi,eu sant pe rds .ma poate ajuta cineva sa l decodez prin cod imei ? multumesccodul meu imei este 358631044975324

E5 nu se decodeaza prin imei este SL3 ..Trebuie sa mergi la un service gsm in zona ..unde o sa duci telefonul incarcat ..ei o sa iti citeasca din telefon un log si hash ul dupa care o sa ti-l puna la calculat pe un server sau bruteforce.. undeva la 80 lei o sa te coste toata treaba..aproximativ..iar dupa 2-5 zile primesti codul de deblocare ..il introduci in telefon si .. deblocat.. :da
Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări