dan cod Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 MY68 am avut acum vreo 15 ani.Era ok.Astea noi nu mai sunt asa.Eu as alege astalalt care daca e facut in korea e deja ceva in plus. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 Craftsman ... fara dubii . Asa cum a spus dl . Dan cod , made in Korea e cu 3 clase de marime peste made in ... In alta ordine de idei , marca Craftsman este pentru comercializare pe piata canadiana . Acolo strictetea este mai mare ca la noi si in UE , nu ajung toate caricaturile chinezesti . Eu am avut un multimetru Craftsman ... l - am cedat cuiva de pe forum , care se pare ca este multumit . Si nu e chiar orice user ... nu ca asta ar fi neaparat o calitate a multimetrului . Ideea e ca lucreaza cu el sustinut , si s - a dovedit fiabil si de incredere . Link spre comentariu
trafic Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Multumesc.A ajuns si MY68...Craftsman a ramas )E muult mai bine realizat si (cel putin la cat ma pricep eu) mai "profi".Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Ai facut alegerea buna. Link spre comentariu
tehno ton Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 L-ai luat din tara? Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Pai ... treceti " la lucru " . Dupa ce consumati 2 - 3 baterii ( sau mai devreme ... ) reveniti cu impresii ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 daca lucrezi zilnic cu el se dai mai multi bani pe baterii decit ai dat pe el si atunci iti vine sa dai cu el de pereti Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Ce legatura are calitatea unui multimetru cu bateriile?E clar la oricare ca timpul de functionare e direct proportional cu golirea bateriei.Indiferent de multimetru.Doar cele de banc nu respecta asta.Sa nu imi spui ca la jafurile china bateriile tin mai mult. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Cel mai bun multimetru,si care a facut istorie,este MAVO35,aparat ce se gaseste la loc de cinste pe masa tuturor depanatorilor adevarati. Este foarte bun pentru un incepator alaturi de pistorul de lipit de Radioprogres! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Mava 35 de care am unul nici nu poate sta pe raft cu Meratronik V640 ca sa dau doar un exemplu.Cred ca daca le pun unul langa altul dimineata mavo e cazut de acolo. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Legat de problema bateriei:inlocuirea cat mai deasa este proportionala cu castigurile depanatorului! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Da este 100% adevarat.desi as putea da cel putin o exceptie.Stie cineva,cine ar fi????? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Dar de acumulatori de 9V nu au auzit domniile voastre ?, am luat de la Auchan două bucăți de circa 200mAh cu 15 Lei și i-am încărcat doar de trei ori într-un an. Nici nu merită să mai cumperi baterii alcaline, care nici ele nu țin mai mult de două-trei luni la utilizare intensivă. Link spre comentariu
trafic Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 (editat) L-ai luat din tara? Este cumparat din tara de ocazie. (A fost insa adus din State)Referitor la baterie, nu-mi fac probleme.. nu va fi utilizat zilnic(am mentionat la inceput ca va fi folosit ocazional - este doar un hobby ), in plus are si AutoPowerOff pentru orice eventualitate.@Andrei -- Pentru lipit am achizitionat un kit(de la @Dxxx) si am construit o statie care_si face treaba foarte bine.http://www.elforum.info/topic/108373-concurs-kituri-statie-lipit-dxxx/ -- (post #6) Acum astept sa se defecteze aparate prin casa Editat Ianuarie 3, 2016 de trafic Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 (editat) Exceptie:un depanator "mediocru",sa ma exprim elegant,care se chinuie cate o saptamana sa repare un televizor,masurand in nestiire!Ala saracu ce ia pe reparatie(daca repara),da pe baterii! Editat Ianuarie 3, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum