Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reglare BIAS AS2050

Postări Recomandate

Poate ca am folosit si eu o expresie cam dura motiv pentru care am si editat si-mi cer scuze, insa ideea este ca sunt intrebari repetate la nesfarsit si la care trebuie sa se repete evident si raspunsurile, daca vei privi lucrurile din acest punct de vedere vei intelege reticenta in a se da raspunsuri din acestea care par banale, oricum chiar daca ai face o meserie din asta si evident ai castiga si niste bani, cu ce ma priveste asta pe mine sau pe oricare de aici? n-are importanta pentru cine repari/construiesti/realizezi, etc, important este sa asimilezi cat mai multe din ceea ce deja este postat.In fine, legat de acel brum, te-am trimis la legaturile electrice deoarece brumul este cauzat in principal de:-Filtrare necorespunzatoare a sursei/tensiunilor de alimentare;-Probleme pe placa ( gen trasee defectuo realizate ) sau componente defecte;-Sau legaturi electrice neinspirate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Poate ca am folosit si eu o expresie cam dura motiv pentru care am si editat si-mi cer scuze, insa ideea este ca sunt intrebari repetate la nesfarsit si la care trebuie sa se repete evident si raspunsurile, daca vei privi lucrurile din acest punct de vedere vei intelege reticenta in a se da raspunsuri din acestea care par banale, oricum chiar daca ai face o meserie din asta si evident ai castiga si niste bani, cu ce ma priveste asta pe mine sau pe oricare de aici? n-are importanta pentru cine repari/construiesti/realizezi, etc, important este sa asimilezi cat mai multe din ceea ce deja este postat.

Traim intr-o societate care nu are rabdare. De aceea oamenii cauta cea mai rapida si mai comoda cale de a obtine un raspuns si aceea este de a intreba direct. Ca sa caute dureaza si trebuie sa aiba si un minim de cunostinte. Eu patesc la locul de munca acelasi lucru: informatia este disponibila structurat pe diverse medii(CD, server, calculatorul de la serviciu, pe serverul de email) dar colegii prefera sa sune pe mobil. De ce sa caute ei informatia cand o poate cauta altcineva mai eficient si mai rapid?Eu sustin punctul tau de vedere marian chiar daca ti s-a parut cam dur.Apeleaza la ajutor doar atunci cand nu te poti ajuta singur!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări