doban Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 buna,ma poate ajuta cineva cu o schema pentru monitor lcd HORIZON 9004 LW?multumesc! Link spre comentariu
doban Postat Septembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2012 am inteles ca este fabricat dupa modelul lg Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Are intradevar display LG . Incearca sa obtii ceva info de pe site_ul lor : http://www.horizontechnology.com/servic ... emo_video/ Link spre comentariu
doban Postat Septembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2012 am un monitor lcd model lg W1934S defect,defectiune la invertor sau lampi,mai am un monitor HORIZON in stare de functionare din cauza asta doream o schema adica sa conectez tuburile CCFL la monitorul horizon pentru verificare. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Pentru asta nu ai nevoie de schema.Monitoarele au acelasi numar de lampi ? Link spre comentariu
doban Postat Septembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2012 horizontul are ecran de 19 iar lg are 17 pentru asta am cerut schema sa vad tensiunile de alimentare,inca nu am demontat Horizontul dar daca spuneti ca la acelasi numar de lampi se poate proba o sa fac proba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum