Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa atx defecta

K1nderu

Postări Recomandate

Salut!Am luat o chinezarie de sursa cu 10 lei cu scopul sa o repar dar nu am reusit,ba chiar a pocnit,inainte sa o bag in priza am vazut fuzibila neagra,am schimbat fuzibila cu un fir mai subtire crezand ca ea e de vina si sursa nu are nimic dar asta a fost prostia ca daca avea fuzibila se ardea,si sursa nu mai pocnea,sursa este deluxe are un condensator de 1 micro in serie cu cei doi de 330uf/200v nu am acel condensator ma gandesc sa pun unul de 220nf luat de prin alte surse ,o schema daca se poate ca nu stiu valorile rezistentelor care sunt negre,nu ma pricep la surse atx daca nu am postat unde trebuie rog moderatul sa-l mute la sectiunea incepatorilor,multumesc frumos!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

1

• K1nderu

1

• Vlad Mihai

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Oare de ce s-a ars acea siguranţă? deobicei găseam o diodă în punte în scurt sau tranzistorii forţă pocniţi! Și dacă e deluxe e din aia cu tl494(sau clona sa).PS: Am zis că nu m-ai postez dar azi încălcat regula! :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări