Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Renovare baie

wally_gatter

Postări Recomandate

Doresc sa renovez baia (casa e la tara) ,dupa o ploaie torentiala ,peretele exterior a fost afectat ,acesta fiind de chirpici. De asemenea ,si tavanul a fost afectat ,tavanul era format din grinzi ,placatb cu scandura pe ambele parti ,sus si jos ,iar peste scandura era stuf ca sa prinda tencuiala. Eu acu am ramas doar cu grinzile si scandurile de deasupra peste care se afla un strat de aproximativ 7 cm de lut.. Ideea mea este sa plachez din nou cu scandura ,pe urma un strat de polistiren de 10 cm ,plasa din fibra de sticla ,glet si pe urma vopsea lavabila.. Va cer si voua parerea..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

3

• kuchta Petru

1

• aly4quad

1

• romicap

1

Top autori în acest subiect

Da, intre grinzi e bine pusa vata minerala, apoi placat. Dar, la interior, eu am placat cu OSB de 6mm, apoi porestiren gros de 2cm, apoi plasa, si cu un strat subtire de tinci bine finisat, fara glet...Atentie! Inainte sa aplicati plasa, se intinde adezivul cu o gletiera-pieptane, dupa care se pune plasa, si materialul ce iese prin orificiile plasei se intinde usor cu o gletiera dreapta.Sunt multi care imediat peste porestiren(mai ales expandat) aseaza plasa si apoi intinde adezivul sperand ca acesta trece prin acele mici patratele. Vor aparea fisuri la primul abur din baie...

Link spre comentariu

Nu recomand vata minerala (aia de culoare galbena la val)ci vata de sticlala bax pt. ca in prima, stau soriceii fara nici un stres !!!Vata de sticla e alergicasi-i mananca pielea... asa ca ai grija cand o pui.... foloseste o masca la gura simanusi de protectie !Daca s-a daramat tavanul uita-te atent si la acoperis ...s-ar putea sa fie pe undeva,, spart "...Daca erai mai pe aproape(cu casa) veneam si faceam eu lucrarea asta :-) ,gratie faptului ca mi-au placut cablajele facute de tine !

Link spre comentariu

Nu recomand vata minerala (aia de culoare galbena la val)ci vata de sticlala bax pt. ca in prima, stau soriceii fara nici un stres !!!Vata de sticla e alergicasi-i mananca pielea... asa ca ai grija cand o pui.... foloseste o masca la gura simanusi de protectie !Daca s-a daramat tavanul uita-te atent si la acoperis ...s-ar putea sa fie pe undeva,, spart "...Daca erai mai pe aproape(cu casa) veneam si faceam eu lucrarea asta :-) ,gratie faptului ca mi-au placut cablajele facute de tine !

Ma bucur ca ai fost multumit :dans: Am gasit si caramida cu fisura , am schimbat-o .. Acu mai mjult ca sigur voi pune vata de sticla.. Am lucrat cu asa ceva in Budapesta , am avut tangente cu vata de sticla si stiu cum sunt mancarimile de la ea :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări