paul205 Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 Dle marius, ASCULTA-L PE DOMNUL Ticu (felicitari Dle. TICU), si executa schema si cablajul pentru ceas cu 351 si MMC4543, care face cifrele asa cum trebuie, iar MMC4543, I-TI DA POSIBILITATEA SA FOLOSESTI ORICE AFISAJ, (CU ANOD COMUN SAU CATOD COMUN). Vezi ca are un pin care schimba toata configuratia decodorului(soyy nu-l retin). Eu am facut mai multe variante (doar cu mmc4543 da satisfactie) , și cu alarma programabila ore-minute cu (MMC4077+MMC4082+++roti decadice ?+). Varsta nu-mi mai permite multe, f. multe din cate faceam. SUCCES TUTUROR, SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI !!! Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 se poate folosi si mmc353 care are si alarma Link spre comentariu
vasilescu Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 Va salut. Fara a modifica sau face alt cablaj se inlocuieste CDB 447 cu circuitul D147 produs in fosta RFG. Este compatibil la pini. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum