bogdan546 Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 va rog postati o schema pentru acest monitor .ma intereseaza partea de DVI Link spre comentariu
zvasile Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 nu cred ca ai spus modelul corect ''ww2206s'' poate vw2206s,greu de gasit schema... Link spre comentariu
bogdan546 Postat Septembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2012 de fapt este view star ,dar am vazut ca este exact ca si horizonul.Am gresit eu si am pus doua "W"Poate are cineva o poza cu partea digitala ma intereseaza sa ii pun o mufa DVI si as vrea sa stiu ce piese mai trebuie puse Link spre comentariu
script22 Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 sunt mai mult eprobleme de rezolvat1 ai multe rezistente si tranzistori smdmunca patriotica sa stai sa le lipesti si pentru ce nici nustii daca o sa mearga2 o eventuala modificare de soft acm tine de ce soft ai in monitor daca ai sa schimbi pe dvi cel putin asa e la al meu.sa ne zici si noua ce ai facut sunt ff curios daca ai sa reusesti.bafta Link spre comentariu
bogdan546 Postat Septembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Ma intereseaza daca cineva cineva o poza cu partea unde ar trebui sa fie conectorul DVI. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum