Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aparat sudura Iskravar

virgil_19

Postări Recomandate

Va salut. Am primit axest ap. sudura Tip. Xenta 140C care nu mai functioneaza. La prima ,, vedere " 2 tranz. K2837 arsi. Ma intereseaza , daca se poate schema si ceva indicatii. Este echipat cu : 8 buc. K2837 , 8 buc. D 92-02 , dioda in antifaza care nu o gasesc pe Gogu. Cu multumiri , anticipate , Virgil. PS este o adevarata ,,uzina " in interior.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil_19

6

• em2006

2

• Dr.L

1

• gauss

1

Top autori în acest subiect

Va multumesc . Sa inteleg , ptr. schema sa mai astept sau nu se gaseste ? Cu stima , Virgil.

Pentru Xenta85 (parca) se potriveste schema de la Cemont85 S1000, poate ai noroc si gasesti echivalentul schemei la Cemont 140, daca exista.Cu ani in urma am avut eu un Xenta140 la reparat insa m-am descurcat fara schema, am cautat prin calculator si nu mai de atunci decit citeva poze fara inportanta.....
Link spre comentariu

...Sa inteleg , ptr. schema sa mai astept sau nu se gaseste ? ....

S-ar putea sa se gaseasca ceva. Dar pune, te rog, niste poze cu interiorul, ca sa fie mai clar.Daca nu poti, macar pune o lista cu componentele din interior, eventual o descriere (circuite integrate, trafuri, etc)
Link spre comentariu

va salut. Aparatul a mai trecut pe la 2-3 meseriasi ???. In principiu este realizat din 3 placi: Alim.= 1 punte redresoare , 3 cond.= 470Mf/400V , 2 Rl. 1 bob. (tor) . Comanda =8x tranz. K2837 - 1scurt D/S , CI. 63525A (2x8pin.)-schimbat , CI. ???- nu se distinge (2x4pin) schimbat , 4 xIRFZ24N , TOP222YN , K478.12 , (tranzistori - s....) , 2 optocuploare. Placa de iesire= 8 diode ESAD92-02 , 2 drosele , 1 traf. La placa de comanda , in spatele mufei X5 o piesa lipsa - ori cond. ori rezistenta . Uncontact este la masa. Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Va salut.Mai sunt ceva sperante ptr. schema ? La placa de comanda , in spatele mufei X5 este o piesa lipsa . Nu este notata , ar putea sa fie cund. (nu electrolitic) sau rez. Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări