danutz- Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 salut mai am problema cu telu lu tata nu se incarcacand il bag incarcator se aprinde dupa un timp tastatura sta 10 min aprinsa se stinge si asa ramane am masurat tensiunea bateriei si este 2.6 v . telefnul este aproape nou luat de la orange acum 3 luni cum pot incarca bateria ? Link spre comentariu
iod2 Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 cu incarcator universal. ai incercat sa lasi mai mult timp la incarcat? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Si daca l-ai luat acum 3 luni de la orange de ce nu mergi la garantie ? ce rost are sa umbli in el sa iti pierzi garantia !!! Link spre comentariu
danutz- Postat Septembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2012 lam lasat peste noapte la incarcat si degeaba cred ca pana la urma ajung la garantie Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Este cea mai buna rezolvare,sa mergeti la garantie ...doar ati dat un ban si aveti acest drept ! Link spre comentariu
cristiaCT Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Mergi la un service sa iti dea un "sut" la baterie sa ajunga la 3,5-3,6v si apoi sa il puna la incarcat.Daca nu se aprinde e altceva defect. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Daca are 2,6v ar trebui sa plece incarcarea. Telefoanele mai noi incarca bateria chiar si descarcata complet. Decat ca trebuie sa astepti o vreme pana se deschide telefonul si afiseaza procesul de incarcare. Incearca cu alta baterie si alt incarcator si daca nu merge du-te la garantie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum