LUCI Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 M-ar interesa o schema relativ simpla de hi-pas la fregventa cuprinsa undeva intre 70-80Hz.Panta de taiere sa fie de minim 12 db pe octava ideal 18. Link spre comentariu
LUCI Postat Mai 31, 2006 Autor Partajează Postat Mai 31, 2006 hmmm nu are nimeniDe exemplu schemele de hi-pas calculate de winisd is cat de cat. Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 2, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2006 poate sa imi explice cineva ce trebuie sa specific la calculatorul de de filtre active hi-pas in sectiunea Caps-start W/0.1uF Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 3, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2006 imi poate spune cineva???pls Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 3, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2006 Hai ma nu stie nimeni ca sa notez acolo.Imi trebuie relativ urgent. Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 vezi ce am scris si indicat eu la http://www.niqro.as.ro/boxe_active.htm Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 4, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2006 Am intrat pe link dar nu merge kitul acela de 60Kb.Da o eroare la instalare Link spre comentariu
nixforever Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 citeste bine acolo pentru ca trebuie sa pui un fisier cu extensia dll undeva Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 4, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2006 poate sa imi explice cineva ce trebuie sa specific la calculatorul de de filtre active hi-pas in sectiunea Caps-start W/0.1uFera mai simplu sa imi spuneti ce sa notez acolo si era gataMersi oricum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum