Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Uleiuri industiale pt strunguri, freze etc...

Vizitator Painkiller

Postări Recomandate

Vizitator Painkiller

Salutare tuturor. Am cautat in forum si nu am gasit nici o discutie despre uleiurile care se folosesc la utilaje. De curand am cumparat un strung si o freza iar dupa reconditionarea strungului m-am lovit de problema uleiului. In manualele de utilizare, la ambele utilaje, marca cea mai recomandata este Mobil. M-am interesat la importatori iar pretul nu ar fi exagerat (intre 3 si 4 Euro pe litru, fara TVA), problema fiind ca se vinde doar la bidoane de 20 de litri. Mie imi trebuiesc trei tipuri diferite de ulei, cam cate 5 max. 10 litri din fiecare. Cele trei tipuri sunt Mobil velocite oil no.6, Mobil DTE oil light, Mobil DTE oil heavy sau medium. As dori sa stiu daca mai are cineva nevoie de aceste tipuri de ulei pt a cumpara impreuna sau daca stie cineva care sunt uleiurile echivalente celor mentionate dar produse de Lubrifin (banuiesc ca sunt mai ieftine).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• katran

1

• avolocaru

1

Top autori în acest subiect

Eu am luat un bidon de 20 ( Mobil DTE ) , dar am folosit deja 14 ... strungul e destul de mare ( pinacho SP 165 ) si inghite mult . Am dat vreo 4 milioane , daca-mi aduc eu bine aminte ... Merita , sa stii ... mai folosesc uleiul asta si la ungerea ghidajelor , le protejeaza foarte bine .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări