relucavnic Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Am nevoie de o antena radio pentru fm de interior pentru ca nu am posibilitatea de a pune una exterioara.Afara semnalul este bun si prind posturile de radio foarte bine dar in interior se prinde slab asa ca as dori daca se poate sa imi dati o schema pentru o astfel de antena.Inca un lucru as dori sa stiu se poate face un amplificator ceva care sa capteze semnalul radio fm sa prind mai multe posturi? Multumesc. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Ce tip de radireceptor ai? Uita-te de jur imprejurul lui daca are vreo mufa deintrare antena. Link spre comentariu
relucavnic Postat Septembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Este o combina muzicala sony are mufa de intrare. Are o mufa tata de aia ca la televizor doar ca este tata. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 eu am o combina Lg si are tot asa o mufa tata, doar ca am si o antena care are o mufa mama si un fir bifilar (are doua fire litate in paralel) de aproximativ 1m lungime. Firul dupa 25 cm este despartit in doua si l-am agatat de tavan in forma de T. Mufe mama gasesti la un magazin de electronica, eu am gasit chiar la mine la tara erau vandute drept mufe tv. De conectat firul nu e greu vezi ce tip de mufa gasesti. Poti desigur sa faci si niste antene mai elaborate daca vrei cauta pe google antene vhf, uus, etc. Stiu ca a mai fost un topic aici pe forum pe aceeasi tema poti cauta acolo mai multe idei, dar pt. o camera un cablu cu izolatie transparenta cred ca este cel mai perfect. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Pentru relucavnic ... trimiteti - mi o adresa de mail , va furnizez o schema de antena activa de interior ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum