Vizitator moga alexxx Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 am si io o intrebare : atunci cand pun un dif la o baterie de 1,5 v membrana in ce directie trebuie so ia ? adik in fata sau in spate ? (pun dif +la+ si -la- ) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 am mai vazut si auzit dar asta e tare de tot, de unde esti ? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 pai am pus un dif si am vazut ceva ciudat a luato in fata ........io stiu ca in spate trebuie tot timpu ........intrebarea nu o pun io personal :finga: . o pun pt cineva . Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Asa este corect, in fata sa se deplaseze Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 ........io stiu ca in spate trebuie tot timpu ........Ala este ceva specie de RAC necunoscut ? Link spre comentariu
Vizitator rom3o Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 si eu ziceam acelasi lucru desi alex se contrazicea cu mine :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 La ORICE difuzor este asa, daca pui o baterie + pe + si - pe - el se va misca in fata.Daca nu se intampla acest lucru acel difuzor a fost PROST marcat de fabricant cea ce inseamna ca este o MARE pocarie. Link spre comentariu
Nemesis Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 La ORICE difuzor este asa, daca pui o baterie + pe + si - pe - el se va misca in fata.Daca nu se intampla acest lucru acel difuzor a fost PROST marcat de fabricant cea ce inseamna ca este o MARE pocarie.Mai poate exista un motiv , si anume ca difuzorul poate a fost rebobinat de cineva in sens invers :snakeman: . Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Scrie in catalogul producatorului in ce parte trebuie sa o ia diful.Sunt si care sunt "pe invers". Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 JBL de exemplu e invers :yawinkle: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Nu am stiut ca si difuzoarele sunt pe "invers" :finga: Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 off-topic: stie careva unde as putea gasi niste difuri de la Bos ? sau care e pagina lor oficiala ? eu nu am noroc :( (mentionez ca daca e http://www.bos.ro insemna ca am probleme cu netu :( ) Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Numai oamenii sa fie pe invers???? Trebuie si difuzoarele :)Mi-ati starnit curiozitatea.. maine desfac JBL-urile din masina sa vad daca sunt pe invers :weedman: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 m-am referit la cele pro de la jbl, la cele auto nu stiu daca este asa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum