Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cursa membranei

Vizitator moga alexxx

Postări Recomandate

Vizitator moga alexxx

am si io o intrebare : atunci cand pun un dif la o baterie de 1,5 v membrana in ce directie trebuie so ia ? adik in fata sau in spate ? (pun dif +la+ si -la- )

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

• Sharky

1

• Nemesis

1

• Bogdi16

1

Top autori în acest subiect

Vizitator moga alexxx

pai am pus un dif si am vazut ceva ciudat a luato in fata ........io stiu ca in spate trebuie tot timpu ........intrebarea nu o pun io personal :finga: . o pun pt cineva .

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

La ORICE difuzor este asa, daca pui o baterie + pe + si - pe - el se va misca in fata.Daca nu se intampla acest lucru acel difuzor a fost PROST marcat de fabricant cea ce inseamna ca este o MARE pocarie.

Link spre comentariu

La ORICE difuzor este asa, daca pui o baterie + pe + si - pe - el se va misca in fata.Daca nu se intampla acest lucru acel difuzor a fost PROST marcat de fabricant cea ce inseamna ca este o MARE pocarie.

Mai poate exista un motiv , si anume ca difuzorul poate a fost rebobinat de cineva in sens invers :snakeman: .
Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv

Numai oamenii sa fie pe invers???? Trebuie si difuzoarele :)Mi-ati starnit curiozitatea.. maine desfac JBL-urile din masina sa vad daca sunt pe invers :) :weedman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări