Ion_Bumbu Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Am primit acest invertor acum 2 ani. Pina in August anul acesta a mers OK. Apoi a avut o idee proprie si personala , nu a mai reglat curentul de iesire, a ramas pe la 100Adc.Depanarea a fost cu noroc si simpla, potentiometrul de reglaj avea cursorul intrerupt.L`am schimbat azi si merge din nou bine. Are avantajul ca sudeaza continuu cu 2,5mm fara sa aiba probleme cu ambalarea termica. Oricum are cam 17Kg chinezoiul , e bine gindit dar realizat cam de cit a si costat , in jur de 200E. Am pusi si ceva foto , sper sa fie de folos dar imi cer scuze deoarece era cam tirziu si am folosit sensibilitatea ISO 400 si au iesit un pic zgomotoase.Schema pare a fi comuna cu finalii IRFP 460 iar driverele seamana cu cele de la ESAB.Din pacate firma a disparut brusc prin 2011.Grig Link spre comentariu
em2006 Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Faina masca, zi-ne si despre ea. Se asorteaza bine cu invertorul.Pozele nu prea mi-au placut , sunt cam neclare, poti pune si altele?Sa vad daca nu cumva am schema lui, sau a altuia asemanator.In orice caz, placa de control care e in poza, am impresia ca e exact ca si cea la care a facut releveul colegul nostru Andrei Gradu.Am cautat topicul in aria destinata sudurii, dar nu-l mai gasesc.Am vazut placa aia si la un invertor chinezesc de 200A, si cred, si pe un forum rusesc. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Releveul e la alimentatoare,daca despre acesta e vorba: viewtopic.php?f=41&t=38655 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2012 @ em2006Masca este ESAB Origotech ,cea mai ieftina de la ei.Am primit`o de la copii de Craciun cam acu 2 ani.Este usoara si destul de uniforma la "inchidere"E luata din .de in perioada sarbatorilor si a fost cam 100E.Pentru mine e supersuficienta.Foto au fost facute din mina si in conditii nu foarte favorabile de lumina.Oricum fata de alea ultimele de la topicul Awelco 164 sint caricaturi ale mele.Daca trebuie facute ca alea eu deja ma las pagubas! Daca se accepta si mai slabe voi incerca la iarna cind vreau sa`l desfac iara sa refac conexiunile in el.Bineinteles ca daca trebuie urgent in max 1 saptamina refacem foto ca nu`i la Timisoara.Da, e chinezesc de 200A si multumesc pentru info!@ Dr.L Multumesc de info , asta al meu are controlerul SMPS SG 3525 si nu pare a fi cel prezentat.Oricum se pare ca pina la urma tot se va nimeri cu una.Grig Link spre comentariu
em2006 Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Asta e. L-am gasit. E pe forumul rusesc unde mi-am facut ceva prieteni. Placa de control corespunde si cu releveul lui Andrei, dar nu cel din link-ul @DrL, e vorba de altul, de 160A PS L-am gasit si pe celalalt al lui Andrei. E tot pe aria de alimentatoare: viewtopic.php?f=41&t=37893&start=105 Din pacate, atasamentele nu mai exista pe topicul respectiv, dar o poza tot am gasit, cred ca o am de la Andrei: (Am micsorat-o putin sa o pot pune intre taguri img fara a lati pagina prea mult) Se vede ca e la fel cu celelalte doua prezentate mai sus. Link spre comentariu
pusu Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Pt. Domnul Emil Matei: In postul dvs de la pagina precedenta, la prima poza, este afisata adresa http://kotenok75.users.... Tastand aceasta adresa, ma redirectioneaza. E corecta adresa? Daca nu, care e cea corecta? Tot caut de ceva vreme o carte service pt un anumit invertor si vroiam sa incerc si aici. Multumesc anticipat . Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Probabil e o greseala de tastare. http://kotenok75.users.photofile.ru/photo/kotenok75/115725466/136152819.jpg Referitor la ceea ce cautati, va rog sa-mi trimiteti pe privat toate detaliile si voi incerca sa va ajut, fie cu arhivele mele daca contin ceea ce cautati, fie cu ajutorul noilor colegi de pe site-ul rusesc. Pe aceasta arie nu cred ca voi mai posta. Desi in ultimul timp nu mai raspund la mesaje private prin care mi se solicita documentatii intrucat acestea s-au inmultit, dar si data fiind starea de sanatate, voi face o exceptie cu dv, avand in vedere activitatea dv de pe elforum si calitatea informatiilor impartasite de dv pe aria "Tehnica sudurii" pe care am urmarit-o cu placere, fiind un domeniu in care am activat multi ani. V-am gasit in lista de utilizatori pe forumul respectiv, care in opinia mea are cea mai buna sectiune de echipamente de sudare din aceasta parte a Europei, acolo cred ca ar trebui sa va adresati, dar nu solicitand un manual service, ci ridicand exact problema de care va loviti. Vor apare si scheme, odata cu raspunsurile primite. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 @ em2006Cit se poate de proaste noutatile!!Aia cu postatul e pentru mine suparatoare dar cea cu sanatatea chiar e proasta vestea.Oricum eu multumesc pt info primite si va dorim insanatosire grabnica !!!!Sint sigur ca sint in asentimentul tuturor cititorilor ariei.Grig Link spre comentariu
dorian 70 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Sint sigur ca sint in asentimentul tuturor cititorilor ariei. Desi nu ma pot lauda cu prea multe contributii pe aici (nu sunt de specialitate! -sunt un pasionat) urmaresc in permanenta sectiunea aceasta, iar daca em2006, de la care chiar am avut multe de invatat, se retrage, atunci chiar ar fi o mare pierdere pentru noi toti ... Va doresc putere si ce-i mai de pret: sanatate! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Gata , l`am amortizat! :daGrig Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 1, 2018 Autor Partajează Postat August 1, 2018 (editat) Azi aproape am finalizat si celalalt balcon, ploaia m`a dat inapoi, mai e de vopsit zona sudata. Am folosit ca ajutor un "coleg cu brat de fier" Abia am finalizat ca a inceput ploaia. Si aici atasamantul pentru girafa. Totul a fost sudat MAG cu Co2 bineinteles mai putin la fixare, acolo a mers "galbuiul". Editat August 1, 2018 de Ion_Bumbu Typo Link spre comentariu
Daniel Rotea Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Faina macaraua ,faina casa și faina balustrada . Să le folosiți cu drag! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 1, 2018 Autor Partajează Postat August 1, 2018 Multumesc! Asa sa dea Domnul! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Un cleste de sudura din istorie... Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Nu mai gasesti asa ceva acum!... la calitate ma refer... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum