Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

The Wicked One

Vizitator Andrei.Hrubaru

Postări Recomandate

eu vreau bass jos si puternic, nu neaparat cel intentionat de artist

De ce nu-ti faci un generator de ton.. cu frecventa de la "0" :goodman: la "50" de hz.. si bagi in amplif pina intri in fibrilatie?!
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VTP

8

• Extrem

3

• unGuru

2

• bradacalin

1

Top autori în acest subiect

VTP, nu toata lumea isi permite luxul se se autoeduce, fara suparare, dar asta nu inseamna ca nu ai nevoie de un sistem complet doar pentru ca tu , sau orice altcineva, asculti doar vioara (de ex. unde bass nu cred ca este). Ideea e ca unii indivizi doresc sa duca unele lucruri la extrem, ca o fi bine ca o fi rau, asta nu o judec eu, si e bine ca , daca pentru aceste gusturi excentrice exista o solutie, sa facem cunoscute "descoperirile" din acest domeniu. Nu tin partea nimanui, dar ... eu vreau bass jos si puternic, nu neaparat cel intentionat de artist, si asta am de gand sa obtin cu costuri mici. Daca am vre-o sansa ... sper ca da :yawinkle: o seara placuta :partyman:

Educatia nu e un lux, e o necesitate !Autoeducatia este cel mai simplu lucru: trebuie doar sa vrei!In rest se aplica:"de unde nu e, nici D-zeu nu cere!" iar unde nu, ramane ce a zis Hamlet: "The rest is SILENCE!"
Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

trebuie sa vrei, corect, dar acest forum nu este pentru a ne educa spiritul civic si gusturile muzicale si tot ce am vrea noi :smt006 , are rolul de a pune in contact oameni cu preocupari similare. hai sa nu mai criticam si sa fim obiectivi. PS: cum ti se pare clipul ? :yawinkle:

Link spre comentariu

Cu timpul urechea se formeaza. Nu se poate fortat si rapid. Un aparat care acum iti place e posibil ca peste 5 ani sa nu iti mai placa.Eram zilele trecute in carrefour unde baietii dadusera aproape de maxim un sistem 5.1 . Doi pustani comentau langa mine "Ce belea se aude!, Ce bass are!". In opinia mea se auzea execrabil, distorsiuni peste 20%, un sunet amestecat din care nu distingeai mai nimic, ce mai imi venea sa vars.Inca o chestie: am observat ca e relativ usor sa simti diferente "in jos" fata de ceea-ce esti tu obisnuit. Spre exemplu la HI-FI Arena am ascultat sisteme cu un zero in plus la pret fata de sistemul meu si nici unul nu m-a dat pe spate. Se auzea bine dar in opinia mea nu isi meritau acel zero in plus din coada. Acum cu siguranta ca daca cineva care asculta in mod curent la scule performante ar asculta sistemul meu i s-ar parea ca suna prost.P.S. filmuletul e foarte reusit. :)

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

mc pt aprecieri. pentru inceput eu ma voi multumi cu sunetul pe care il scoate aceasta incinta pentru sobwoofer. urmeaza cei doi sateliti. :weedman: ce o sa ma mai distrez :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări