Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

The Wicked One

Vizitator Andrei.Hrubaru

Postări Recomandate

Vizitator Andrei.Hrubaru

Salut :supz: Banuiesc ca majoritatea dintre dumneavoastra cunosc designul "The Wicked One" de la Decware. Sunt interesat si as dori sa stiu daca printre noi se afla vre-un posesor al unei asemenea incinte. Sau daca mai sunt audiofili care lucreaza la asa ceva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VTP

8

• Extrem

3

• unGuru

2

• bradacalin

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Andrei.Hrubaru

sa inteleg ca nimeni nu a fost tentat sa incerce macar constructia unei asemenea incinte !? :smt005 nu e nimeni interesat de acest design !? chiar asa !? :toimonster:

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

din cate am intels nu prea se arunca romanii la modelul asta, dar in afara e un adevarat cult pentru el si vreau sa ma conving ca se merita investit atata material , timp, si bani in el. maine merg si ma interesez de pretul materialelor de contructie.

Link spre comentariu

Pentru ce sa te chinui cu asa ceva cand se poate si mai usor ?:) cu aproape aceleasi performante. Deci calitativ ma indoiesc ca iese bassu de acolo :rock: Pt masina vrei ?

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

nu, nu pentru masina, si daca nu s-ar merita nu s-ar face :P, las graficul sa vorbeasca de la sine: albastru e incinta normala, rosu incinta in discutie

Link spre comentariu

E greu de crezut ca are astfel de performante :)Te rog sa nu ma intelegi gresit...nu am nimic impotriva daca are dar...pt mine este greu de imaginat :DZiceai normala...normala fiind cum ? 2 difuri pe bass reflex?

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

il voi face si ne vom convinge, nu-i asa ?

Deci calitativ ma indoiesc ca iese bassu de acolo

Incinta nu ramane asa, e acoperita (in poza e fara capac)
Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

The chart above shows the SPL response potential for a pair of 10" Rockford Fosgate woofers (RF108's) in a perfect 4th order enclosure of 10.01 cubic feet. The response is indicated by the blue line in the chart. Using the same woofers, the response was measured after installation into this dual band pass horn. The results of that are indicated by the red line in the chart. The yellow area represents a serious gain in efficiency between the two enclosures. The dual band pass enclosure is also smaller in size by 1 cubic foot.

Pentru a inlatura orice suspiciuni sau neclaritati :finga:
Link spre comentariu

The chart above shows the SPL response potential for a pair of 10" Rockford Fosgate woofers (RF108's) in a perfect 4th order enclosure of 10.01 cubic feet. The response is indicated by the blue line in the chart. Using the same woofers, the response was measured after installation into this dual band pass horn. The results of that are indicated by the red line in the chart. The yellow area represents a serious gain in efficiency between the two enclosures. The dual band pass enclosure is also smaller in size by 1 cubic foot.

Pentru a inlatura orice suspiciuni sau neclaritati :finga:
Multi pescuiesc in apa tulbure, descoperind apa calda in Colentina! "Afara" nu e nici un cult pentru aceasta incinta de joasa! Este exact ce ti-a spus Nexus si nimic mai mult.Nu obtii nimic daca nu ai woofere tari cum sunt cele original utilizate.In plus: stii de ce nu s-a facut un cult din gaselnita asta? Ptr.ca distorsioneaza puternic la nivele mari!!! Graficul e de kiki, ptr. creduli, fiind cel normalizat si cosmetizat, nu cel adevarat.Iti doresc succes (pe banii tai).Toti platim impozit pe ceva!
Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

VTP iti dai seama ca nu am cum sa te contrazic, dar incinta asta e pentru bass si doar atat(cu mici modificari se poate folosi la toata gama, dar nu e cazul la mine), iar eu doar la asta intentionez sa o folosesc, deci e la fel de buna ca orice incinta de bass, dar daca toti cei care si-au construit una sunt foarte multumiti de ea, atunci si eu voi fi multumit :) In legatura cu graficul, nu am cum sa verific cat de adevarat este, dar totusi poate stii tu alta incinta care se aproprie de performantele din grafic. macar sa avem ce compara, nu ?

am adaugat si o imagine ce am lucrat azi :d - nu e gata desenul, dar nici mult nu mai am.

Link spre comentariu

VTP iti dai seama ca nu am cum sa te contrazic, dar incinta asta e pentru bass si doar atat(cu mici modificari se poate folosi la toata gama, dar nu e cazul la mine), iar eu doar la asta intentionez sa o folosesc, deci e la fel de buna ca orice incinta de bass, dar daca toti cei care si-au construit una sunt foarte multumiti de ea, atunci si eu voi fi multumit :) In legatura cu graficul, nu am cum sa verific cat de adevarat este, dar totusi poate stii tu alta incinta care se aproprie de performantele din grafic. macar sa avem ce compara, nu ?

am adaugat si o imagine ce am lucrat azi :d - nu e gata desenul, dar nici mult nu mai am.

- nu se poate folosi la toata gama decat daca nu ai nici o pretentie;

- daca altii sunt multumiti, eu nu sunt !

- daca tu esti multumit: PERFECT!

- comparatiile de grafice nu servesc la nimic in cazul acesta!

MULT SUCCES!

a.mateescu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări