Vizitator Try Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Salutari vreau sa conectez un intrerupător flotant care sa-mi opreasca din functiune o pompa de apa. Imagini pentru urmatoarele: Intrerupatorul Schita intrerupatorului Pompa de apa Nu am nici cea mai vaga idee cum as putea deconecta pompa cu ajutorul intrerupatorului si de aceea am nevoie de ajutorul vostru. Alta problema: vreau sa conectez ACELASI intrerupator la o electrovalva/electroventil(ceva care sa-mi opreasca apa de la robinet). Aceste sisteme le folosesc pentru acvariu. Pe scurt vreau sa-mi fac sistemul din schema urmatoare: Astept ajutorul voastru, multumesc mult! Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Intrerupatorul va comanda un releu. Releul are un contact normal deschis si unul normal inchis Link spre comentariu
Vizitator Try Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Te ascult Dr. L. Nu prea ma pricep, te rog fii mai explicit. Multumesc mult! Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Din pacate nu te pot ajuta in detaliu. Dar cautand pe net definiitle cuvintelor necunoscute din ideea mea generala,pot ajunge la ce vrei sa faci http://en.wikipedia.org/wiki/Relay Link spre comentariu
Vizitator Try Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Multumesc mult dr. L. Oricine doreste sa adauge ceva este bine venit:). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum