CBI Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 chiar nu poti pune in locul fr-ului un driver ,ceva de genul smc280st sau smc8060 care are si hornplus,daca vrei sa duduie putin,ar fi mai indicat si un wofer de 12 Link spre comentariu
liviu Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Ideea era 2 sateliti destul de ieftini si sa si sune cat de cat Un buget de aproximativ 100 euro pe incinta (doar difurile), cam greu In combinatia asta ieseam la 85 euro .Difurile de banda larga sunt destul de ieftine si imi permite sa le tai destul de jos (daca e sa mearga), unul mai fortos e asta BEYMA 10AG/NDaca stii un dif de 12 cu spl maricel in maxim 70 de euro ar fi ok.Ar fi din gama hi-fi 12br70 , dar nu stiu cum o sa gatzaie la o nunta de ex. Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 un fr ieftin nu o sa aibe niciodata stralucirea si claritatea unui driverpoate ca e ieftin,dar inaltele o sa aiba de suferitnici cele indicate de mine nu sunt f scumpe si nu stiu ce modele sa-ti indic pt ca nu cunosc preturile pe unde te uiti tuinsa nu te astepta ca o sa faci fata la o nunta cu 2 sateliti pe 10" Link spre comentariu
Vizitator mariustm Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Cel mai bine este sa strangi bani pentru difuzoare,oricum e mult de lucru si fiecare asteapta un rezultat pozitiv la final.Ramai la ideea constructiei unor boxe pe doua cai si daca nu renunti la difuzorul de bas de 20 ai o varianta aici.Urca destul de sus,are spl bunicel,iar pentru tweeter as pune celalalt difuzor. http://www.visaton.com/en/chassis_zubeh ... 0xs_8.html http://www.visaton.com/en/chassis_zubeh ... t12_8.html Amandoua perechi de difuzoare ar costa cam 400 de euro la magazinele de pe e-bay. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum