Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

beyma 10br60v2 si t 2030

liviu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• liviu

6

• ahegyes

5

• CBI

3

• corneillus

2

Top autori în acest subiect

Ideea era 2 sateliti destul de ieftini si sa si sune cat de cat :rade: Un buget de aproximativ 100 euro pe incinta (doar difurile), cam greu :rade: In combinatia asta ieseam la 85 euro .Difurile de banda larga sunt destul de ieftine si imi permite sa le tai destul de jos (daca e sa mearga), unul mai fortos e asta BEYMA 10AG/NDaca stii un dif de 12 cu spl maricel in maxim 70 de euro ar fi ok.Ar fi din gama hi-fi 12br70 , dar nu stiu cum o sa gatzaie la o nunta de ex.

Link spre comentariu

un fr ieftin nu o sa aibe niciodata stralucirea si claritatea unui driverpoate ca e ieftin,dar inaltele o sa aiba de suferitnici cele indicate de mine nu sunt f scumpe si nu stiu ce modele sa-ti indic pt ca nu cunosc preturile pe unde te uiti tuinsa nu te astepta ca o sa faci fata la o nunta cu 2 sateliti pe 10"

Link spre comentariu
Vizitator mariustm

Cel mai bine este sa strangi bani pentru difuzoare,oricum e mult de lucru si fiecare asteapta un rezultat pozitiv la final.Ramai la ideea constructiei unor boxe pe doua cai si daca nu renunti la difuzorul de bas de 20 ai o varianta aici.Urca destul de sus,are spl bunicel,iar pentru tweeter as pune celalalt difuzor.

http://www.visaton.com/en/chassis_zubeh ... 0xs_8.html

http://www.visaton.com/en/chassis_zubeh ... t12_8.html

Amandoua perechi de difuzoare ar costa cam 400 de euro la magazinele de pe e-bay.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări