Bogdi16 Postat August 29, 2006 Partajează Postat August 29, 2006 Primele rezultate le vei observa daca vei schimba HU. Link spre comentariu
Vizitator cromatic Postat August 29, 2006 Partajează Postat August 29, 2006 @Costica-Parerea mea este ca ar trebui sa le schimbi pe fata.In orice caz dupa parerea mea o sa-i stresezi mai putin pe pasagerii din spate.@adi_0106-Fazarea este corecta,dar difurile TW sunt naspa rau de tot-sunt piezo si bobonele alea care se vad sunt de fapt niste autotransformatoare :finga: -au un sunet strident (metalic) si sunetul este distorsionat.Cat despre fazarea lor fata de Bass recomand sa le legi in antifaza.De ce? Este o chestie de ce se petrece in zona de inflexiune :smt003 Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 29, 2006 Autor Partajează Postat August 29, 2006 am permisul suspendat pe 3 luni ... asa ca masina sta cuminte si eu la fel :partyman: :drinkers: Link spre comentariu
ionut20 Postat August 29, 2006 Partajează Postat August 29, 2006 am permisul suspendat pe 3 luni ... asa ca masina sta cuminte si eu la fel :partyman: :drinkers:auch ... :smt005 cum ai reusit adi Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 29, 2006 Autor Partajează Postat August 29, 2006 auch ... :smt005 cum ai reusit adiArt. 231 - lit. Grezultatul - spoilerul bucati (la ambele masini) :smt013 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum