Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia E71

danutz-

Postări Recomandate

salut Acum 2 saptamani am primi un nokia e 71 original . l-am curatat de praf fiinca era foarte murdar inauntru si i-am schimbat carcasa complet (lam desfacut total , si aceele folii )telefonul functioneaza normal doar ca am o maaaree problema mi se descarca bateria repde mai exact intr-o zi chiar daca il folosesc chiar daca nu. Am 2 baterii una noua si una veche (originale) dar am2 se descarca la fel iar incarcatorul este original . I-am facut si restart la setari dar degeaba . Cine mi l_a dat mi-a spus ca inainte se descarca greu (o saptamana nefolosit) . la-m desfacut de 2 ori sa ma uit daca sunt bine prinse foliile cu conectrori si erau .ce ar avea de ce se descarca bateria? daca l-as duce la un service cat mar costa ? :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danutz-

7

• stefan94stefan

3

• crispus

1

• cristiaCT

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

cine mi-a dato mia spus dar bateria se incarca in mia mult de 2 ore ,s-or fi dus baterile ,si daca s-au dus de ce se incarca si descarca am2 la fel ? pe ele se vede ca una e uzata (la suprafata ) iar cealalta este curata incarcatorul se incalzeste bine cand il bag la incarcat

Link spre comentariu

Ia vezi sa nu ai 3g-ul activat ca papa repede bateria,sa nu ai gps-ul activat sau wireless-ul.Altceva nu ar avea ce sa manance bateria repede.Si ca fapt divers cate liniute are steluta de pe buton?5 sau 6?

Link spre comentariu

Nu este un buton anume trebuie sa verifici la setarile telefonului la conectivitate......! Eu tare cred ca este o replica ordinara...si de aceea tine bateria 1 zi ...puneti cateva poze cu telefonul cu eranul aprins sa se vada clar

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări