danutz- Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 salut Acum 2 saptamani am primi un nokia e 71 original . l-am curatat de praf fiinca era foarte murdar inauntru si i-am schimbat carcasa complet (lam desfacut total , si aceele folii )telefonul functioneaza normal doar ca am o maaaree problema mi se descarca bateria repde mai exact intr-o zi chiar daca il folosesc chiar daca nu. Am 2 baterii una noua si una veche (originale) dar am2 se descarca la fel iar incarcatorul este original . I-am facut si restart la setari dar degeaba . Cine mi l_a dat mi-a spus ca inainte se descarca greu (o saptamana nefolosit) . la-m desfacut de 2 ori sa ma uit daca sunt bine prinse foliile cu conectrori si erau .ce ar avea de ce se descarca bateria? daca l-as duce la un service cat mar costa ? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Parerea mea este ca bateriile au cedat si trebuie schimbate,nu trebuie ajungi in service ...! Link spre comentariu
danutz- Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 da dar de ce cu 2 saptamani inainte sal am tinea bateria bine mersi si acum nu tine ? Link spre comentariu
crispus Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 esti sigur ca tinea bateria acu' doua saptamani? Ai vazut tu ? Link spre comentariu
danutz- Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 cine mi-a dato mia spus dar bateria se incarca in mia mult de 2 ore ,s-or fi dus baterile ,si daca s-au dus de ce se incarca si descarca am2 la fel ? pe ele se vede ca una e uzata (la suprafata ) iar cealalta este curata incarcatorul se incalzeste bine cand il bag la incarcat Link spre comentariu
cristiaCT Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Ia vezi sa nu ai 3g-ul activat ca papa repede bateria,sa nu ai gps-ul activat sau wireless-ul.Altceva nu ar avea ce sa manance bateria repede.Si ca fapt divers cate liniute are steluta de pe buton?5 sau 6? Link spre comentariu
danutz- Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 de pe care buton ? daca este vrba dfe butonul * are 6 Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Nu este un buton anume trebuie sa verifici la setarile telefonului la conectivitate......! Eu tare cred ca este o replica ordinara...si de aceea tine bateria 1 zi ...puneti cateva poze cu telefonul cu eranul aprins sa se vada clar Link spre comentariu
danutz- Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 100% singur ca nu este copie ca doar no merge Wireless-u si GPS pe copie am verificat si dupa imeiu de sub capac si este originakl iar semnalu 3g lam oprit si GPS si WLAN-u Link spre comentariu
danutz- Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 astept alte idei despre ce ar avea telefonu alsta care mi-a scos peri albi eventual cat ma-r costa la service Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Pei ti sa spus...cam tot despre ce ar putea fi ....! dute in service la baieti si poate te rezolva..dar vezi sa nu te pacaleasca....! Link spre comentariu
danutz- Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 se poate sa aiba vre-un scurt si dasta sa-mi manance bateria ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum