Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emitator VLF

TikTak

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gauss

6

• Flor

4

• tiovidiu

2

• TikTak

2

Top autori în acest subiect

In VLF nu emitatorul e problema ci partea de receptie si anume antena.(asta daca nu folosesti mic piezo) Trebuie sa conectezi parapetul de pe marginea soselei, gardul gradinii sau tragi un fir dintr-un capat in altul al satului ca sa ai o receptie decenta.

Receptia se poate face cu o placa de sunet si un soft sdr.

De curiozitate, poate ne spui si noua ce vrei sa transmiti la frecventa aceea ?

Un exemplu

TDA7294? :nas:

Exista emisie la frecventa asta?

Stiu ca liliecii fac trafic mult in banda aia Posted Image
Link spre comentariu

" In VLF nu emitatorul e problema ci partea de receptie si anume antena.(asta daca nu folosesti mic piezo) Trebuie sa conectezi parapetul de pe marginea soselei, gardul gradinii sau tragi un fir dintr-un capat in altul al satului ca sa ai o receptie decenta. "Chiar asa ? m-ati demobilizat de tot ... apropo , ce sa faci cu " mic piezo " ?

Link spre comentariu

Poate vrea sa intercepteze comunicatiile militare. La noi in Romania undele VLF nu prea se folosesc in radiocomunicatiile de radioamatori, dar stiu ca intr-un articol din revista pt. radioamatori exista un articol pe acesta tema. Daca scap de la job pana in ora 19 o sa caut revista si maine iti scanez articolul respectiv.

Link spre comentariu

Daca ai emitator normal ca ai si receptor, sau de fapt e posibil sa faca ceva experimente in care sa nu aiba nevoie de receptor scuze am gresit eu. Tinand cont de faptul ca vlf sunt folosite mai ales in comunicatiile navale pt. submarine, poate vrea sa le bruieze.

Link spre comentariu

De ce nu ii spuneti lui TikTak ca daca iese cu 50W pe frecventa asta e bine sa isi lase usa deschisa? Ca altfel i-o sparg baietii cu ochi albastri, evident inzestrati cu mandat...

Apoi o sa urmeze multe alte spargeri, atunci cand o sa ajunga la bulau si o sa ii cada sapunul. Degeaba o sa il tina strans in mana, ca bombo si alui, mandria neamului. Adevarul e ca o sa fie bine primit, ca in

Iar banda de 137Khz e doar pt radioamatori autorizati....Si ai voie cu doar 1W, putere aparernt radiata de antena.. Adica nu bagi 1W in antena si cum ea are castig ies din ea 100W...

Link spre comentariu

Stiti povestea cu prezentatoarea de la tv care in goana dupa audienta relata din locul unde se gasise o grenada spunand ca daca aceasta exploda un intreg cartier era pus la pamant. Nu-i urmati exemplul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări