Vizitator djponor Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Buna ziua ma poate ajuta cineva si pe mn cu un proiect full range ptr 2 difuzoare de 16,5cm max50watt pe bucata Multumesc anticipat!!! Link spre comentariu
doru77 Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Poate ar trebui sa dai mai multe detalii despre difuzoarele respective. Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Difuzor 16,5cm g6501/8ohmPutere max: 60Wimpedanta: 8 Ohmsensibilitate: 90dBfrecventa: 30Hz - 5kHzmagnet : 16.6 Oz Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Sa intelegem ca difuzoarele sunt Dibeisi G6501 ?? ce costa 21 lei bucata ??Nuprea este ala difuzor de fullrange, defapt nici nucred ca se poate numi difuzor.Totusi te poti inspira de aici.. viewtopic.php?f=4&t=71553 Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 buna ziua trebuie sa fac o incinta de 30 de litri imi poate spune cineva ce dimensiuni imi trebuie sau un calculator ceva? Link spre comentariu
emola Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 10 cm. latime / 300 cm. inaltime / 10 cm. adancime Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 am uitat sa mentionez incinta imi trebuie pentru 2 difuzoare de 16.5 cm Link spre comentariu
mircea888 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 10 cm. latime / 300 cm. inaltime / 10 cm. adancimeCe e asta? sina de cale ferata? Trebuie tinut cont de grosimea peretilor, deci aia 30L reprezinta volumul intern. Volumul se calculeaza ca la orice paralelipiped, atentie ca 1000 cm cubi inseamna 1 litru. Dar din cauza ca tu vrei sa faci boxe ar trebui sa ai anumite rapoarte intre dimensiunile L,W,H. Citeste un pic despre raportul de aur. http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_ratio http://www.diyaudio.com/forums/multi-wa ... r-box.html Nu e obligatoriu sa respecti rapoartele alea, poti sa incepi stabilind latimea dupa marimea difuzoarelor astfel incat sa fie ceva estetic. Vezi aici un calculator care tine cont si de grosimea materialului (vezi ca e in inch): http://www.hometheatershack.com/forums/ ... alculator/ Alegi si tu 22-25cm latimea fetei, inaltimea cam 50cm si adancimea 30cm. Eu ti-am dat un exemplu de cutie cu volumulul exterior de 33-37L, scazi grosimea materialului din dimensiuni pentru a afla pe cel intern. PS: vezi ca exista un programel numit BassBox cu care poti face diverse simulari, tot asta iti si sugereaza dimensiunile incintei in functie de volumul dorit, materialul folosit, volumul ocupat de difuzor (si asta conteaza), etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum